EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 22.10.2021  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Efterklang (DK)

Efterklang (DK) Liput

EFTERKLANGIN ODOTETTU PALUUKEIKKA KOETAAN HELSINGISSÄ LOKAKUUSSA

Tanskalainen Efterklang palaa yli vuosikymmenen odotuksen päätteeksi Suomeen syksyllä 2021. Kunnianhimoisena indie-yhtyeenä tunnettu ja kotimaansa menestyneimpiin genrensä edustajiin lukeutuva Efterklang esiintyy Helsingissä Kuudennella Linjalla perjantaina 22. lokakuuta 2021.

Casper Clausenin, Mads Brauerin ja Rasmus Stolbergin luotsaama Efterklang on nauttinut kriitikoiden sekä fanien suosiosta jo kahden vuosikymmenen ajan. Vuoden 2004 debyyttialbumi ”Tripper”, 2007 julkaistu ”Parades” sekä 2012 ilmestynyt neljäs studioalbumi ”Piramida” ovat nousseet kokeellisen pop-rockin ja modernin taidemusiikin merkittävimpien julkaisujen joukkoon. Mahtipontisessa ja muhkean orkestroidussa tuotannossa kuuluu perinteisten soittimien ja elektronisen popmusiikin elementtien lisäksi kuorostemmoja, jousisektioita ja kirkkourkuja. Björkin, Sigur Rósin, Arcade Firen ja Bon Iverin jalanjäljissä kulkeva Efterklang on myös julkaissut uransa aikana kaksi elokuvaa ja useita poikkitaiteellisia teoksia.

Viidennen, ”Altid Sammen” (2019) -albumin kappaleet kuullaan aiemmasta englanninkielisestä tuotannosta poiketen yhtyeen äidinkielellä tanskaksi. Seitsemän vuotta edellisen pitkäsoiton jälkeen julkaistulle albumille yhtye on ammentanut inspiraatiota Berliinin Barokkiorkestri X:n (B.O.X) kanssa tehdystä yhteistyöstä: majesteettisen orkesterimainen tuotanto on korvattu pehmeillä trumpettiäänillä ja synteettisilla murtosoinnuilla. Helsingin-keikalla on odottavissa yhdistelmä melankolisen intiimiä tunnelmaa sekä aiempien vuosien hittienergiaa. 

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ostorajoitus: 8 lippua/ asiakas

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 22.10.2021 19:00.
Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot