EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 13.10.2023  /  Olympia  /  Tampere

Eevil Stöö & Stepa

Eevil Stöö & Stepa Liput

Eevil Stöö ja Stepa juhlivat uutta albumiaan Olympiassa 13.10.

Eevil Stöö ja Stepa suuntaavat Et voi pysäyttää meitä -albumin kiertueelle syyskuussa. Sodankylän Too Shortiksikin tituleerattu Stepa ja Marsipan Wave -albumin tiimoilta Teosto-palkittu Eevil Stöö julkaisivat 21.4 yhteisalbuminsa. Yhdysvaltalaisesta bay area -räpistä inspiroituneesta Et voi pysäyttää meitä -albumista Eevil Stöö kertoo: "Soitin levyn Darth Vaderille ja se sano 'Bay area gangsta rap is strong with this one'. Se oli ihan oikeessa. Ollaan Stepan kanssa kumpikin pumpattu west coast räppiä pienestä asti ja tällä levyllä se kuuluu. Turha kovistelu on jätetty pois ja koitettiin tehdä biisejä joista tulis kaikille hyvä fiilis."

Et voi pysäyttää meitä -albumi on ensimmäinen PME Recordsin ja Katakombi Recordsin yhteisjulkaisu. Albumilta on julkaistu sinkut TYH-MÄ ja Kaikki mitä teen on rap.

Stepa kertoo albumin työstämisestä näin: "Me molemmat ollaan tultu toistemme tyylejä puoleen väliin vastaan ja samaan aikaan me molemmat kuulostetaan omilta itseltämme. Mun mielestä tää kokonaisuus kuulostaa siltä, miltä Stöön ja Stepan kuuluukin kuulostaa. Meistä kumpikaan ei odottanut, että toinen pelastaa toisen huonolta säkeeltä vaan molemmat pidettiin huoli, että kirjoitukset pysyy tikissä introsta outroon. Pehmeegoo ja octn syötti hyviä biittejä suoraan lapaan."

Artistit kertovat albumin viimeistelyn olleen yllättävän helppoa, jossa kaikki palat loksahtivat maagisesti kohdalleen: "Iso kiitos tästä tuottajille! Raimo feat oli vika mikä meiltä puuttu ja se nauhotettiin Korjaamon bäkkärillä. Räe toimitti. Salute!" Albumilla vierailevat suomiräpin kaanonista tutut Are, Raimo ja Pajafella.

Eevil Stöö ja Stepa tekivät alkuvuodesta 2023 erittäin suositun, kahdeksan kaupunkia kattavan yhteiskiertueen, jonka keikoilla kuultiin molempien artistien täyspitkät omat setit. Suurin osa kiertueen keikoista oli loppuunmyyty.

Parikymmentä vuotta pelissä vaikuttanut Eevil Stöö on suomalaisen räpin omaperäinen helmi. Eevil Stöön sanoitukset ja sävellykset hänen Marsipan Wave -levyllään palkittiin arvostetulla Teosto-palkinnolla toukokuussa 2022. Eevil Stöön kynä ei ole tylsynyt 2022 ilmestyneillä Puolikas tiili-, sekä Dungeon & Dragon -albumeillaan. Stepa on tunnettu hyvästä meiningistä ja iloisesta sielusta sekä räppiurasta, jolle ei loppua näy. Artistin edellinen albumi Siistii räppii sisältää kymmenen kappaletta, joita siivittää kesäisen rennot tuotannot. Sodankylästä kotoisin olevalla artistilla on vaikuttava ja monipuolinen ansioluettelo musiikin saralla.

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 22:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Ennakkomyynti jatkuu Tiketissä klo 24:00 asti. Lipunhinta nousee ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 18:00. Olympian ovella ei ole lipunmyyntiä.

Tarkista aikataulu osoitteesta: www.olympiakortteli.fi

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Myynti loppuu 13.10.2023 23:59.