EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 5.5.2023  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Eevil Stöö & Stepa -levyjulkkarit, Kriso

Eevil Stöö & Stepa -levyjulkkarit, Kriso Liput

Eevil Stöö ja Stepa juhlivat yhteisalbuminsa julkkareita Ääniwallissa 5. toukokuuta!

Teosto-palkittu Eevil Stöö ja suomiräpin klassikkoääni Stepa julkaisevat keväällä 2023 ensimmäisen yhteisalbuminsa. Levyjulkkareita juhlitaan Ääniwallissa perjantaina 5. toukokuuta. Luvassa on erikoispitkä keikkasetti, jossa kuullaan uunituore yhteisalbumi kokonaisuudessaan sekä valikoituja helmiä molempien artistien omasta tuotannosta. Keikan liput tulevat myyntiin Tiketissä ja Eventualissa torstaina 9.3. klo 9:00.

Kaksikon pian ilmestyvä, yhdysvaltalaisesta bay area -räpistä innoittunut albumi on ensimmäinen PME Recordsin ja Katakombi Recordsin yhteisjulkaisu. Levyn ensimmäinen sinkku TYH-MÄ ilmestyi tammikuussa 2023.

“Alunperin meidän piti tehdä yhteiskiertuetta varten yhteisbiisi. Biisi tuntui jollain tapaa liian simppeliltä ja taiteenmuotoina EP:stä tulee mieleen jonkinlainen välityö. Tehtiin sit levyllinen biisejä. Katsos, kun me ollaan koukussa musan tekemiseen, niin studiolle oli pakko päästä tai muuten menee yöunet. Miksi tehdä biisi, jos niitä voi tehdä kymmenen?” Stepa kertoo albumin synnystä.

Eevil Stöö ja Stepa tekivät alkuvuodesta 2023 suositun yhteiskiertueen, jonka keikoilla kuultiin molempien artistien täyspitkät omat setit. Suurin osa kiertueen keikoista oli loppuunmyyty.

Parikymmentä vuotta pelissä vaikuttanut Eevil Stöö on suomalaisen räpin omaperäinen helmi. Eevil Stöön sanoitukset ja sävellykset hänen Marsipan Wave -levyllään palkittiin arvostetulla Teosto-palkinnolla toukokuussa 2022. Eevil Stöön kynä ei ole tylsynyt 2022 ilmestyneillä Puolikas tiili-, sekä Dungeon & Dragon -albumeillaan. Pohjoisen suomiräpin ääneksikin tituleeratun Stepan tuorein sooloalbumi on heinäkuussa 2022 ilmestynyt Siistii räppii, jonka kymmenen kappaletta siivittää kesäisen rennot tuotannot, johon Stepa räppää hänelle ominaisella, kekseliäällä tyylillään. Edellisinä vuosina rennot ja taidokkaat riimit ovat soljuneet albumi kerrallaan melodisempaan suuntaan artistin otettuaan kehitysaskelia myös laulajana. Sodankylästä kotoisin olevalla artistilla on vaikuttava ja monipuolinen ansioluettelo musiikin saralla.

Illan avausesiintyjänä nähdään Kriso! Kriso on JKL Funk Days veteraani ja pitkän linjan höpötysräppäri. Hänen vahvuutensa ovat tuhnuiset lo-fi biitit, oman merchin myynti sekä tarinoiden kerronta. Heikkouksiin hän laskee promokirjeiden kirjoutuksen ja nykyteknologian.

Ääniwalli Facebook

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Tutustu Kuudennen Linjan turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.kuudeslinja.com/turvallisuus