EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 5.8.2022  /  G Livelab  /  Helsinki

Eevil Stöö - Puolikas tiili

Eevil Stöö - Puolikas tiili Liput

Eevil Stöö palaa G Livelab Helsinkiin juhlistamaan uusinta "Puolikas tiili" -albumiaan. Stöön 20-vuotisura on kasvattanut räppäristä yhden arvostetuimmista ja kiinnostavimmista esiintyjistä piireissä. Eevil Stöön sanoitukset ja sävellykset edellisellä Marsipan Wave -levyllä palkittiin myös arvostetulla Teosto-palkinnolla toukokuussa 2022.

Röpi Marsipaanin kynä ei ole tylsymässä uudella “Puolikas tiili” -levylläkään, kuten aiemmin julkaistut sinkut ”Lucy Lawless ” ja ”Oon legit” antoivat olettaa. Kylmänviileällä flow’lla varustettu Röpi laittaa tyhjänpuhuja-räppärit sujuvasti nippuun samalla, kun muistelee neppaushetkiä hiekkalaatikolla Neptunesin tahtiin. Lyyrikkona vapautunut taiteilija Marsipaani antaa mielen ja kielen virrata puolikkaan tiilen verran kirjaimellisesti vertaansa vailla olevaa riimiä.


Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Myynti loppuu 5.8.2022 20:00.