EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 12.8.2022  /  45 Special  /  Oulu

Eevil Stöö: Puolikas Tiili -levyjulkkarit

Eevil Stöö: Puolikas Tiili -levyjulkkarit Liput

Eevil Stöö: Puolikas tiili -levyjulkkarit / pe 12.8.2022 / 45 Special, Oulu

Teosto-palkittu Eevil Stöö julkaisi uuden albumin "Puolikas tiili" 27.5.2022. Uusi levy jatkaa Stöön viime vuonna julkaistun "Marsipan Wave" -albumin viitoittamalla tiellä, tosin edeltäjäänsä verrattuna "Puolikas tiili" on pakattu astetta tummempiin sävyihin. "Puolikas tiili" -albumin levyjulkkareita vietetään Oulun 45 Specialissa perjantaina 12.8.2022.

"Marsipan Wave" -albumin teokset ja Eevil Stöö palkittiin toukokuussa 2022 Pohjoismaiden suurimpiin ja arvostetuimpiin taidepalkintoihin lukeutuvalla Teosto-palkinnolla. Raadin mukaan "Eevil Stöön Marsipan Wave -levyn tekijät ovat onnistuneet kutomaan aivan omanlaisensa, ryppyotsaisuutta kaihtavan universumin, jossa ääripäät kohtaavat vaivattomasti. Levy näyttää suuntaa sille, mihin suomen kieli voi taipua samalla, kun lämminhenkiset sävellykset ja taustat antavat lempeästi tilaa poikkeukselliselle sanataituruudelle."

Röpi Marsipaanin kynä ei ole tylsymässä uudella "Puolikas tiili" -levylläkään, kuten aiemmin julkaistut sinkut "Lucy Lawless" ja "Oon legit" antoivat olettaa. Kylmänviileällä flow'lla varustettu Röpi laittaa tyhjänpuhuja-räppärit sujuvasti nippuun samalla, kun muistelee neppaushetkiä hiekkalaatikolla Neptunesin tahtiin. Lyyrikkona vapautunut taiteilija Marsipaani antaa mielen ja kielen virrata puolikkaan tiilen verran kirjaimellisesti vertaansa vailla olevaa riimiä. Albumilla mc-velvollisuuksiaan hoitavat myös aivovuotaja Jodarok, sekä Musta Sade -yhtyeestä ja viimeaikaisista ns. pulinat pois -featuroinneistaan tunnettu Tarbash Luoti.

Vastaavana tuottajana albumilla häärää jälleen Pehmee Goo, jonka kädenjälkeä kuullaan melkein jokaisella albumin taustanauhalla. Paitsi yhdestä, jonka on tuottanut JV sekä pari biittiä on tehty yhdessä Goonin lahjakkaan kollegan Octn kanssa. Hypnoottisesti rakentuva äänimaailma on yhtaikaa sekä voimakasta että hienovaraista ja ensikuulemalta kuulumattomiin jääneet nyanssit puskevat läpi vielä useiden kuuntelukertojen jälkeen.

www.45special.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20.00
Showtime klo 22:00

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 12.8.2022 22:00.