EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 19.8.2022  /  Bar Loose  /  Helsinki

Eetu Riikonen + Juhlat

Eetu Riikonen + Juhlat Liput

EETU RIIKONEN

Debyyttialbuminsa keväällä 2022 julkaissut Eetu Riikonen viitoittaa tietä kohti rock-musiikin kauan kaivattua sukupolvenvaihdosta. Riikonen tarjoilee yhtyeineen kappaleita, jotka tuntuvat olleen aina elämässämme.

Yhtyeensä kanssa Riikonen on kerta toisensa jälkeen todistanut olevansa tulevaisuuden kiinnostavimpia live-akteja, ja tähänastiset näyttäytymiset täysillä klubeilla tukevat väitettä.

https://www.altagency.fi/artists/eetu-riikonen/

JUHLAT

2000-luvun alun radiohiteistä, vahvoista teksteistä sekä amerikkalaisesta aikuisrokistakin inspiraatiota ammentava indiepop-yhtye Juhlat julkaisi uusimman singlensä Tulikuuma kaupunki kesäkuussa 2022. Yhtyeen ensimmäinen pitkäsoitto julkaistaan syksyllä.

Yhtyeen musiikkia on verrattu muun muassa Stellaan, Liekkiin ja The Nationaliin ja sen keikat mm. Lost in Musicissa ja Korjamolla Pekka Nisun lämmittelijänä ovat olleet hurmoksellisia.

https://www.facebook.com/juhlatyhtye

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.