EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 27.4.2019  /  Rekolan Kino  /  Vantaa

PERUUTETTU Remy ry esittää: Eero Raittinen & Knucklebone Oscar

PERUUTETTU Remy ry esittää: Eero Raittinen & Knucklebone Oscar Liput

Ladataan…

BAD ASS BLUES!

Tinkimätöntä bluesia ja pakaroita kuumottavaa rokkenroll -rouhetta. Eero Raittisen ja Knucklebone Oscarin trion liveshow on tiukassa iskussa.

Livenä kombinaatti keikkailee notkeasti ja perinteisesti neljän hengen kokoonapanolla. Eero Raittinen päävokalistina, Oscar kitaran varressa ja bändiliiderina. Komppipuolen täydentää Risto Kumpulainen pianossa ja Janne Mathlin rummuissa. Tämä kokoonpano on tiukkaakin tiukempi no-nonsense liveshow!

 

Valitettavasti tämä tapahtuma on peruuntunut. Tapahtumaan ostetut liput käyvät sellaisenaan Redd Volkaertin (USA) keikalle Rekolan Kinossa 11.5.2019. Mikäli et halua osallistua konserttiin, voit myös palauttaa lippusi 6.5.2019 klo16:00 mennessä.

Kätevin tapa palauttaa liput on sähköposti. Ilmoita meille lipun tai lippujen 13-numeroiset koodit ja IBAN-tilinumerosi osoitteeseen hei@tiketti.fi. Lisää otsikkoon tapahtuman nimi sekä teksti palautus

Lippujen palauttaminen onnistuu myös toimipisteillämme. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.

www.remy.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 17:30
Showtime 18:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Paikat numeroimattomia istumapaikkoja.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.