EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 9.10.2021  /  Tuba Food & Lounge  /  Oulu

Eelis Saurio + Taneli Reponen Band

Eelis Saurio + Taneli Reponen Band Liput

Eelis Saurio on oululainen laulaja-lauluntekijä, jonka musiikissa kaikuu 60-luvun pop, suomirock, ja ehkä lipsahdetaan joskus progen puolelle. Kappaleiden tekstit käsittelevät nuoren miehen alun mielenmaisemaa, rakkautta, nuoruutta, unelmia. Karismaattisena ja villinä esiintyjänä Eelis, ja hänen yhtyeensä pääsevät lavalla musiikilliseen euforiaan jossa särökitarat soi, lauluharmoniat hivelevät korvia ja energisyys tarttuu yleisöön!

Ensimmäinen sinkku "Tuulikaapissa" julkaistiin vuosi sitten, ja lisää on tekeillä!

Taneli Reponen Band on Oulussa vuonna 2018 perustettu yhtye, jonka musiikillinen tyyli nojaa vahvasti folk-, rock-, ja pop-musiikkiin. Bändin kasvoina toimii raahelainen kitaristi-lauluntekijä Taneli Reponen, jonka intohimo lauluntekoon kuuluu vahvasti läpi suomenkielisissä tarinallisissa ja koskettavissa kappaleissa. Viimeisen silauksen näihin kappaleisiin tuo taidokas ja sielukas yhtye.

Yhtye on tähän asti julkaissut suoratoistopalveluihin kaksi singleä "Hailuoto" ja "Pala Taivasta" sekä viiden kappaleen EP:n nimeltään ”Preeria”. CD:tä voi ostaa keikalta 10€ hintaan.

www.tuba.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Liput ovelta, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 9.10.2021 18:00.
Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot