EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 29.4.2023  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Edu Kettunen

Edu Kettunen Liput

Edu Kettusen 17. albumi City By The Sea on hänen uransa ensimmäinen englanninkielinen albumi, ja se julkaistaan keväällä 2023.

”Ura alkoi englanniksi Broadcastin riveissä ja senkin jälkeen englannin kieli on koko ajan kulkenut mukana. Olen tehnyt enkkutekstejä muille, originaaleja ja käännöksiä. Tekstintekijänä, ylipäätään, olen "kotoisin"englanninkielisestä laululyriikasta (Steely Dan, Jackson Browne, Joni Mitchell, Bernie Taupin...). Nyt hetki tuntui oikealta tehdä oma albumi "kolmannella kotimaisella". Ei sen kummempaa.”

Konsertissa kuullaan siis englanninkielisiä uusia Edun kappaleita, mutta myös toki suomenkielisiä klassikoita uran varrelta.

Edu Kettunen - laulu, kitara
Mika Kuokkanen - kitara, taustalaulu

+ support

Mika Rämä on laulaja-lauluntekijä, jonka lauluissa liikutaan vahvasti suomalaisessa sielunmaisemassa. Ensimmäinen albumi, ”Ihan tavallinen tiistai”, ilmestyi vuonna 2020, ja toinen, ”Festina Lente”, heti seuraavana vuonna. Tyylillisesti liikutaan sulavasti kantrin, rokin sekä folkin aalloilla. Kappaleet ovat Spotifyssa keränneet lähes miljoona kuuntelukertaa, ja tuottelias tahti jatkuu uuden musiikin merkeissä myös vuonna 2023, sillä vuodenvaihteessa ilmestyi uusi single: ”Laula ilosta! Laula surusta!”.

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00
Suisto avoinna klo 16-02

Showtime 21:00
Suisto avoinna klo 16-02

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Myynti loppuu 29.4.2023 21:00.