EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 8.6.2024  /  G Livelab  /  Helsinki

Edu Kehäkettunen + 6kulma!

Edu Kehäkettunen + 6kulma! Liput

Edu Kehäkettunen julkaisi uuden ”Antaa Faijan Jörniä” -albuminsa jouluaattona 2023. Monet epäilivät tulevan levyn olevan “boomer-kamaa” jo ennen sen ilmestymistä, mutta ennakkoluulot osoittautuivat vääriksi. G Livelabissa on luvassa intiimi keikka, jossa räppien lisäksi tarjolla on Edun tarinoita ja turinoita. Tällaiset keikat ovat harvinaista herkkua.

6kulma! on vuonna 2023 aloittanut bändi, jonka taustalta löytyy jo kymmenen vuoden ajan räppiä tehneet Hazard & Hugo Toosi.

6kulma! yhdistää perinteitä kunnioittavaa, laadukasta rap-lyriikkaa moderniin soundiin. Yhtyeen ensimmäinen EP ”6>” julkaistiin loppukesällä 2023. Yhtyeen syksyllä 2024 julkaistavalta debyyttialbumilta kuullaan singlejä pitkin kevättä.

Konsertti on ikärajaton.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00