EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 8.10.2022  /  Teatteri Telakka  /  Tampere

Kanuti Gildi SAAL: Eden Detail
klo 20:00

Kanuti Gildi SAAL: Eden Detail Liput

Eden Detail on performatiivinen satu, jossa ikääntyneet sulautuvat katastrofaalisiin seuraajiin. Alkuperäiskansojen identiteetti ja mytologinen maailmankatsomus nivoutuu kohti maailmanlaajuista koloniaalista ajatustenvaihtoa. Alitajunnan arkeologia, rappeutuneet tanssit, mykistetyt sanat jääräpäisillä pakkomielteillä, ruumiillisia muuntautumisia ja intiimejä ihastumisia luontoon. Kasvi- ja eläinkunta rihmastomme hermostona. Se kuljettaa maaseudun perinteiden tietämystä risteymien tiivistetyille hahmoille. Materian ansiosta kertomukset vallitsevat kaikkialla ja säilyvät aistiemme maaperässä.

Koreografia, ohjaajat: Jette Loona Hermanis, Johhan Rosenberg
Esiintyjät: Johhan Rosenberg, Jette Loona Hermanis, Eden Olev, Andoni Zamora Txakartegi / Anne Türnpu
Valosuunnittelu, tekniset ratkaisut: Mikk-Mait Kivi, Henry Kasch, Sasha Mirson
Ääni: Matīss Rucko, Johhan Rosenberg, Jette Loona Hermanis
Lavastus: Matīss Rucko
Maskeeraus: Martina Gofman
Maskeeraajan assistentti: Kerli Soans
Yhteistuotanto: Kanuti Gildi SAAL, Jette Loona Hermanis, Johhan Rosenberg

Jette Loona Hermanis on SNDO:sta (School for New Dance Development) valmistunut performanssitaiteilija, koreografi ja esiintyjä. Hänellä on taustaa teatterissa, tanssissa ja musiikissa, ja niiden kautta hän päätyi kohtalokkaasti performanssitaiteeseen, jonka lavastus yhdistää nämä samaan keitokseen. Hänen töissään toistuvia kiihtymyksen ilmaisukeinoja ovat hämmentävät normaaliuden rajojen ylitykset sekä kaipuu. Vahvana vaikuttimena on myös digitaaliaika - teoksissa näkyy huutava pakkomielle itsekeskeisyyteen ja internet-persoonallisuuksiin. Ne kertovat tunteikkaita tarinoita olemassa olemisesta ja sielun kärsimyksestä.

Johhan Rosenberg
on SNDO:sta (School for New Dance Development) valmistunut virolainen esiintyjä ja koreografi, jolla on taustaa musiikki- ja tanssiopinnoissa. Hän on kiintynyt kätkettyihin ja tärkeisiin paikkoihin, ja työssään hän jäljittää ja muokkaa erilaisia todellisuuksia, yhdistellen niitä kaanoneiksi. Kielen ja identiteettien toiminnot ruumillistuvat konteksteiksi, joista rakentuvat ympäristöt. Raa'an sanaston ja leikkisyyden kautta hän pinoaa runkoa, tekstiä ja ääntä, jotka kohtaavat yhteisen tietoisuuden arkkitehtuurissa. Hän toimii sovittelijana yksilöiden ja julkisen katseen välillä, missä esityksestä tulee teknologia joka repii kappaleiksi tiedon kehittääkseen uusia autonomioita.

www.teatteritelakka.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00

Esitys sisältää strobovaloja, kovaa musiikkia ja rankkoja kohtauksia.

Kesto 100 minuuttia.