EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 6.1.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Eddie & The Hot Rods, Nolla Nolla Nolla, RelaxTrio

Eddie & The Hot Rods, Nolla Nolla Nolla, RelaxTrio Liput

Eddie & The Hot Rods

Lontoon lähistöllä sijaitseva Southend-on-Sea oli monen tärkeän pubrockbändin kotipaikka. Eddie and the Hot Rods:n lisäksi sieltä tulivat myös mm. Dr Feelgood, Mickey Jupp ja The Kursaal Flyers. Eddie and the Hot Rods perustettiin vuonna 1975 ja sai pian mainetta erittäin energisenä r’n’b-yhtyeenä. Island kiinnitti yhtyeen ja se ehti tehdä useamman pikkulevyn, ennen Teenage Depression debyyttialbumiaan (-76). Yhtye oli aistinut nousevan punkin ja vienyt musiikkiaan siihen suuntaan. Useat pitävät Teenage Depressionia Britannian ensimmäisenä punkalbumina.

Seuraavana vuonna ilmestynyt albumi Life on the Line ja ennen kaikkea sen TOP-10 hitti Do Anything You Wanna Do nostivat yhtyeen hetkeksi aivan punkin eturiviin. Myös 1979 ilmestynyt Thriller oli listamenestys. 1981 julkaistun Fish 'n' Chips -albumin jälkeen yhtye hajosi. 1984 solisti Barrie Masters kokosi uuden Eddie and the Hot Rodsin joka, jälleen pienen tauon jälkeen, sai pysyvämmän muodon 1992 ja keikkaili sekä levytti suhteellisen säännöllisesti. Barrie Mastersin kunto alkoi heiketä ja 2019 iso Euroopan kiertue jouduttiin perumaan solistin terveydentilan vuoksi. Barrie Masters kuoli lokakuussa 2019. Eddie and the Hot Rods -kokoonpanon muut jäsenet päättivät jatkaa yhtyeen tarinaa uuden basistin Mic Stonerin (ex-The Chords) kanssa ja The Hot Rods -basisti Ian 'Dipster' Dean siirtyi laulajaksi.

Nolla Nolla Nolla

Nolla Nolla Nolla on vuonna 1979 perustettu helsinkiläinen punk-bändi. Bändi yhdistelee musiikissaan punkia, post-punkia ja tiukkaa rock-soittoa. Bändi edusti Helsingin ensimmäistä punk-aaltoa ja keikkaili mm. legendaarisessa Lepakkoluolassa. Vuonna 1981 Nollat julkaisivat kulttimaineeseen nousseen Oodeja Simasuille -EP:n. 2012 bändi kokosi tauon jälkeen rivinsä uudelleen ja on levyttänyt sekä keikkaillut sen jälkeen säännöllisesti. Syyskuussa 2022 yhtyeeltä ilmestyi uusi FINHITS 2 -ep. Nollat tunnetaan erityisesti energisistä live-esiintymisistään.

RelaxTrio

RelaxTrio on vuonna 2004 perustettu tiukkaakin tiukempi power trio, jonka rock ’n’ roll -paahto ei taatusti jätä ketään kylmäksi. Bändi on tunnettu energisistä ja vauhdikkaista keikoistaan, ja se ammentaa musiikissaan vaikutteita niin modernin rockabillyn, psychobillyn kuin punkrockinkin maailmoista. Vuosien varrella kolmikko on kotimaan klubien lisäksi kiertänyt ahkerasti ympäri Eurooppaa alan tapahtumissa ja festivaaleilla. Ensimmäisen, itärannikkoon painottuvan, jenkkirundin bändi teki kesällä 2019. RelaxTrio on julkaissut neljä pitkäsoittoa sekä yhden EP:n Jungle Records -levy-yhtiölle. Bändin tuore albumi Payback Time ilmestyi 4.11.2022.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 25€, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 6.1.2023 19:00.