EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 1.12.2021  /  Tullikamarin Klubi  /  Tampere

Eclipse Music Roots Night: Mikko Löytty Blues Star, Rolling Rust

Eclipse Music Roots Night: Mikko Löytty Blues Star, Rolling Rust Liput

Tullikamarin Klubilla vietetään juurevaa iltaa, kun monissa liemissä keitetty Mikko Löytty juhlii albuminsa julkaisua Blue Star-yhtyeen kanssa. Illan täydentää samasta Eclipse Musicin tallista lähtöisin oleva Rolling Rust, näyttelijänäkin tunnetun Katriina Honkasen ja Janne Louhivuoren rouhea roots-bändi!

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:30

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

****

Sisäänkäynti Pakkahuoneen ovista, eteispalvelumaksu 3 €/hlö. Ruuhkien välttämiseksi saavuthan ajoissa. Tallennamme keikalle tulijoiden henkilötiedot henkilötodistuksen, ajokortin tai kelakortin viivakoodista sähköisesti. Vaihtoehtoisesti voit luoda tiedoista koodin täällä: https://info.tiketti.fi/

Noudatamme terveysviranomaisten ohjeistuksia. Lisätietoa: https://tullikamari.net/uutiset/turvallisuus

Myynti loppuu 1.12.2021 18:30.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot