EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 17.10.2020  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Ecco2k (SWE), Exploited Body, APEAK

Ecco2k (SWE), Exploited Body, APEAK Liput

Tapahtuma siirtyy uudelleen. Järjestäjä keskustelee parhaillaan korvaavasta päivästä artistin kanssa ja tiedottaa, kun päivä varmistuu.

Tapahtuma on aiemmin siirtynyt kerran. Alkuperäiselle päivälle 8.5. ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisenaan.

Voit myös palauttaa lippusi www.tiketti.fi/palautalippuja 12.12.2020 mennessä.

***

25-vuotias tukholmalainen Zak Arogundade on Ecco2k, joka on kerännyt itselleen kulttiseurannan koukuttavilla melodioillaan ja introspektiivisilla lyriikoillaan. Fanaattisista seuraajistaan huolimatta Ecco2k on sisäistänyt less is more -mentaliteetin ja julkaisee musiikkia erittäin harvoin. Vuosien varrella Ecco2k on julkaissut vain kourallisen soolomateriaalia ja tehnyt yhteistyötä Drain Gang -kollegoidensa lisäksi Yves Tumorin, Varg2TM:n sekä Felix Leen kanssa.

Odotus palkittiin vihdoin viime joulukuussa, kun Ecco2k julkaisi debyyttialbuminsa E:n. E on arvoituksellinen, kokeileva ja introspektiivinen pop-levy, jolla kuullaan Ecco2k:n oivaltavaa lyriikkaa sekä hänen koukuttavia melodioitaan, jotka jäävät asumaan kuulijan päähän. Levyn tuotannosta vastaa Yung Gud, Whitearmor sekä Yves Tumor. Ecco2k on osa Drain Gang -kollektiivia, johon kuuluvat mm. Bladee ja Thaiboy Digital.

Musiikkiuransa ohella Ecco2k on ollut Alyx Studiosin mallina, suunnitellut kenkiä ruotsalaiselle Eytykselle sekä vaatteita omalle g'Loss -merkilleen.

Illan DJ-musiikista vastaavat Exploited Body ja APEAK.

www.facebook.com/Aaniwalli

www.aaniwalli.fi/info


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.