EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 29.11.2023  /  G Livelab  /  Helsinki

Ebbot & The Ontocrats (SWE)

Ebbot & The Ontocrats (SWE) Liput

Skandinaavisen rokin suurnimi saapuu Helsinkiin ja Tampereelle!

The Soundtrack of Our Lives -yhtyeen keulahahmona tunnetuksi tullut ruotsalaismuusikko Ebbot Lundberg saapuu Suomeen Ebbot & The Ontocrats -kokoonpanon voimin.


Ebbot Lundberg on ollut keskeisessä roolissa ruotsalaisen vaihtoehtorockin kehityksessä viimeisen 30 vuoden ajan. Hän oli mukana perustamassa psykedeliarockia ja garagea yhdistellyttä kulttinimeä Union Carbide Productionsia. Parhaiten Lundberg tunnetaan Suomessakin laajaa suosiota nauttineesta The Soundtrack of Our Lives -yhtyeestä, joka lopetti toimintansa vuonna 2012, mutta teki kesällä 2023 kolmen keikan mittaisen paluun lavoille.Lundbergin viimeisin kokopitkä julkaisu on Indigo Childrenin kanssa äänitetty albumi ”For The Ages To Come” vuodelta 2016. Maistiaisia tulevalta Beyond the Kybalion -albumilta on myös hiljalleen ilmaantunut nettiin, ja keikoilla kuullaankin klassikoiden lisäksi näytteitä tulevalta albumilta!

 Edellisen kerran Ebbot Lundberg vieraili Suomessa helmikuussa 2019. Tuolloin taustayhtyeenä toimi nuori ja vimmainen Indigo Children. The Ontocrats kokoonpanossa mukana myös Indigo Childrenistä tuttu Billy Cervin, sekä pitkän uran tehneet sellisti Håkan Molander ja pianisti Gunnar Frick.

Ebbot & The Ontocrats:

Billy Cervin - kitara, laulu
Gunnar Frick - piano, urut
Håkan Molander - sello
Ebbot Lundberg - laulu, akustinen kitara

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Showtime: 20:00

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Myynti loppuu 29.11.2023 20:00.