EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 10.7.2024  /  Grotesk Terassi  /  Helsinki

Grotesk Afters: EBBE & Sara Bee

Grotesk Afters: EBBE & Sara Bee Liput

Groteskin kesä keskiviikot ovat taas täällä! "AFTERS" - tapahtumakokonaisuus tarjoilee kattavan rosterin artisteja, jotka takaavat ainutlaatuisen tunnelman alkuillan keikoillaan. Illat jatkuvan keikkojen jälkeen juomien, tanssin ja osaavien dj-artistien tahdissa.

www.grotesk.fi


Ikäraja: K-20
Aika: Ovet klo 18:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta, jos jäljellä.

Numeroimattomat istuma- ja seisomapaikat. Istumapaikkoja rajoitetusti.

Aikataulu:
Ovet auki klo 18.00
Dj 21-2:30
Vj 21-2:30
Live 20-21
Lopetus 03.00

Ennakkoon ostetut liput koskevat vain livekeikkaa, ja sisääntulon tulee tapahtua ennen kello 21.00.

Esteettömyystiedot:
Terassi ei ole esteetön.

Eettinen näkemys:
Toimimme nollatoleranssin mukaisesti kaikenlaista syrjintää/häirintää kohtaan. Kaikissa tilaisuuksissamme noudatetaan turvallisen tilan politiikkaa. Tämä tarkoittaa, että jos saamme ilmoituksen käyttäytymisestä,joka on saanut jonkun tuntemaan olonsa epämukavaksi, toimintaan syyllistynyt henkilöä pyydetään poistumaan tilasta. Teemme tämän, jotta kaikki voivat tuntea olonsa mukavaksi tapahtumassamme ja varmistaaksemme, että ihmiset tuntevat olonsa turvalliseksi lähestyä henkilökuntaamme, jos jotain tapahtuu.