EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

Pe 2. - La 3.7.2021  /  Hamina Bastioni  /  Hamina

East Coast Festival 2021

East Coast Festival 2021 Liput

UUSI ULJAS TAPAHTUMA EAST COAST FESTIVAL HEINÄKUUSSA HAMINASSA!

Kaakon kulmalta kuuluu ensi kesänä kummia, kun 2.-3.7.2021 Haminan Bastionin historiallisesti merkittävällä maaperällä järjestettävä East Coast Festival nostaa lavalle aimo annoksen kotimaisia pop-, rock- ja hip hop -suuruksia paikallista väriä ja up and coming -artisteja unohtamatta.

Bastionin Euroopan suurimman purettavan telttakatoksen alla on suojassa sateelta, ja silti samalla tähtitaivaan alla. Tapahtuma-alue sijaitsee keskellä Haminan kaupunkia, reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Puitteeltaan vastaavaa pop -tapahtumaa ei ole Hamina-Kotka-suunnalla ennen nähty. Ensiluokkaisen artistikattauksen lisäksi yleisön on mahdollista nauttia laajasta juoma- ja ruokatarjonnasta Drinkki- ja viinibaarien sekä Ruokamaailman muodossa, joissa eri mieltymykset ja ruokavaliot pyritään ottamaan huomioon.

Musiikin lisäksi viihtyvyydestä pitävät huolen Game Corner -aktiviteetit, jotka tarjoavat mukavaa ja lennokasta lisäsisältöä koko viikonlopun mitalle! Myös kaksi erilaista VIP-aluetta lisäävät vapautta ja vaihtoehtoja rakentaa festivaaliviikonlopusta juuri kullekin mieluinen elämys.


Esiintyjät:

Pe 2.7.2021
Gasellit, Stig, ABREU, Ida & Kalle, Atomirotta, Lyömättömät, Varvara
La 3.7.2021
Anssi Kela, Teflon Brothers, Happoradio, Mouhous, Maustetytöt, Herra Ylppö, Reckless Love, Ollie, Stella Christine

Instagram
Facebook

www.eastcoastfestival.fi


Ikäraja: K-18

Liput vaihdetaan rannekkeisiin.
Varausaika 2 päivää.

VIP INFO:

East Coast Festival tarjoaa 2 toisestaan poikkeavaa VIP tilaa.

VIP Lounge tarjoaa oman rauhallisen VIP alueen mukavine kalusteineen ja olo ryhmineen, sisävessat(myös inva), Oman baarin ja ravintolaruokapalvelut hamina bastionin historiallisesa holvistossa ja narikan.

Alueelta on mainio näkymä 2.lavalle, mutta se myös antaa tarvittaa rauhaa nauttia festivaalista hieman rauhallisimmissa tunnelmissa.

VIP Premium tarjoaa luksusta viikonloppuun, Tää oma alue tarjoaa omat rauhalliset istuma ja relaksoitumisalueet, sisävessat (myös inva), maittavan buffet ruokailun ja tervetuliais juoman, snakseja, VIP hostin, narikan, loistavat näkymät Pää ja 2.lavalle sekä mahdollisuuden rauhalliseen illanviettoon. VIP premiumin ravintola toimii Hamina Bastionin historiallisessa holvistossa, joka on jo itsessään vertaansa vailla tunnelman luoja. Buffet menu ja aikataulu tarkentuu kevään aikana.