EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 1.2.2023  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

DUNGEN (SWE), Pekka Laine & The Enchanted

DUNGEN (SWE), Pekka Laine & The Enchanted Liput

DUNGEN SAAPUU POHJOISMAIDEN TALVIKIERTUEELLAAN SUOMEEN

Huimista live-esiintymisistään tunnettu psykedeelinen folk-rockyhtye Dungen nähdään Suomessa kahdesti ensi talvena osana heidän Pohjoismaissa toteutettavaa kiertuettaan. Yhtye esiintyy Tavastia-klubilla keskiviikkona 1.2.2023. 

Ruotsalainen Dungen on ollut vuodesta 1999 lähtien yksi korkealaatuisenrockmusiikin tuottajista kotimaassaan. Bändin musiikki liukuu luontevasti erigenrerajojen yli, joten heidän musiikissaan voikin kuulla viitteitä niin psykedeelisesta rockista, ruotsalaisesta kansanmusiikista, progesta kuin vaihtoehtorockistakin. Ruotsinkielisistä lyriikoistaan huolimatta, bändi on ollut pitkään kansainvälisesti suosittu ja kerännyt vankkaa fanikuntaa myös Ruotsinrajojen ulko puolelta. Bändin uusin albumi ”En Är För Mycket Och Tusen Aldrig Nog” julkaistiin lokakuun alussa ja se nousi kotimaassaan listojen yhdeksänneksi. Albumi on samalla bändin ensimmäinen pitkäsoitto seitsemään vuoteen. Kummassakin kaupungissa illan avaa Pekka Laine & The Enchanted.


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.


Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00


Liput ovelta 29 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 1.2.2023 19:00.