EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 27.6.2024  /  Grotesk Terassi  /  Helsinki

Grotesk Live: Dub Vallila feat. Emilia Sisco

Grotesk Live: Dub Vallila feat. Emilia Sisco Liput

Tapahtumasarja Groteskin terassilla kerää kiinnostavat bändit, dj:t ja vj:t samaan tilaan läpi tulevan kesän. Tapahtumat järjestetään torstaisin. Musiikillinen linjaus on vahvasti orgaanista tarjoten tyylejä kuten funk, soul, folk, jazz ja afro muun ohella.

Yhteistyökumppanit:
Jazzliitto
Jazz-espa
Etno-espa

www.grotesk.fi


Ikäraja: K-20
Aika: Ovet klo 19:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 13 €, jos jäljellä.

Numeroimattomat istuma- ja seisomapaikat. Istumapaikkoja rajoitetusti.

Aikataulu:
19:00 ovet
20:00-01:30 Dj A. Myllykoski
21:00-01:30 Vj Xana

21:00-22:00 Live: Dub Vallila feat. Emilia Sisco


Esteettömyystiedot:

Terassi ei ole esteetön.

Eettinen näkemys:
Toimimme nollatoleranssin mukaisesti kaikenlaista syrjintää/häirintää kohtaan. Kaikissa tilaisuuksissamme noudatetaan turvallisen tilan politiikkaa. Tämä tarkoittaa, että jos saamme ilmoituksen käyttäytymisestä,joka on saanut jonkun tuntemaan olonsa epämukavaksi, toimintaan syyllistynyt henkilöä pyydetään poistumaan tilasta. Teemme tämän, jotta kaikki voivat tuntea olonsa mukavaksi tapahtumassamme ja varmistaaksemme, että ihmiset tuntevat olonsa turvalliseksi lähestyä henkilökuntaamme, jos jotain tapahtuu.