EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 30.10.2019  /  Klubi  /  Tampere

Dub Trio (USA), Peik

Dub Trio (USA), Peik Liput

Amerikkalainen Dub Trio avaa "The Shape Of Dub To Come" albuminsa Euroopan kiertueen Tullikamarin Klubilta keskiviikkona 30.10. Levyn ensimmäisellä singlellä "World Of Inconvenience" vierailee Melvins-yhtyeen legendaarinen solisti King Buzzo ja uudella albumilla kuullaan myös mm. Me'Shell Ndegeocelloa.

Dub Trio on vajaan kahdenkymmenen toimintavuotensa aikana kerennyt moneen paikkaan ja toiminnallaan yhtye on onnistunut muovaamaan ihmisten käsityksiä siitä, mitä dub voi olla. Dub Trion musiikissa on vuosien saatossa voinut kuulla sävyjä metalista, punkista ja vaikkapa shoegazesta. He ovat tehneet musiikkia yhdessä Mike Pattonin kanssa, kiertäneet Dillinger Escape Planin, Gogol Bordellon ja Clutchin kanssa sekä säestäneet mm. Lady Gaga, Mos Defiä, The Fugeesia ja Matisyahua. Yhtyeen soittajien eklektiset vaikutteet sulautuvat omaperäisellä tavalla Dub Trion omassa musiikissa, jota kuullaan tällä kiertueella Suomessa ainoastaan Klubilla.

Tampereen keikalla illan avaa paikallinen dub-taituri Peik.

tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Lipunhintaan sisältyy eteispalvelumaksu.

Myynti loppuu 30.10.2019 19:00.