EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 3.11.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Drum Routines Fest: Sebastian Lanser (AUT), Tuomas Rauhala, Felix Zenger

Drum Routines Fest: Sebastian Lanser (AUT), Tuomas Rauhala, Felix Zenger Liput

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 17:00

Drum Routines Fest 2024

Tervetuloa Drum Routines Festiin, rytmin ja lyömäsoitinten juhlaan! Tapahtuma järjestetään On The Rocks -klubilla Helsingissä sunnuntaina 3. marraskuuta 2024. Tämä poikkeuksellinen tapahtuma kokoaa yhteen kolme ilmiömäistä esiintyjää: rumpali Sebastian Lanserin (AUT), rumpali Tuomas Rauhalan ja beatboxaaja Felix Zengerin. Nämä artistit tarjoavat unohtumattoman illan musiikin, rytmin ja rumpujen parissa.

Sebastian Lanser fantastinen rumpali, tuottaja ja opettaja Salzburgista, Itävallasta. Hänet tunnetaan yhteistyöstään useiden artistien ja yhtyeiden kanssa, kuten Obsidious, Jung/Lanser/Jung, Martin Miller, Bernth, Obscura,Panzerballett ja Martin Grubinger. Vuonna 2020 Sebastian perusti Rafael Trujillon ja Linus Klausenitzerin kanssa progressiivisen Obsidious -metalliyhtyeen.

Sebastian aloitti rumpujen soittamisen viisivuotiaana, opiskeli rumpuja Anton Brucknerin yliopistossa (AUT) ja valmistui sieltä rumpaliksi. Sebastian on monipuolinen rumpali ja kansainvälisesti kysytty esiintyjä. Hän on aktiivinen nykypäivän rumpaliyhteisöissä ja pitää rumpuklinikoita, leirejä, mestarikursseja sekä esiintyy soolona. On the Rocksin klinikalla Sebastian tulee avaamaan yleisölle omaa soittotekniikkaansa. Klinikalla pääset myös esittämään omia kysymyksiä. Sebastian on yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista eurooppalaisista rumpaleista. Tätä et halua missata!

Sebastianin VIP-sessioon on tarjolla 10 lippua. Lippu sisältää 45 min rumputunnin Sebastianin kanssa max 10 hengen ryhmässä klo 16.00-16.45 sekä pääsyn kaikille Drum Routines Festin klinikoille. Sessio järjestetään On The Rocksissa.

VIP-LIPPU:

  • VIP-lippu sisältää 45 min rumputunnin Sebastian Lanserin kanssa max 10 hengen ryhmässä klo 16:00-16:45 sekä sisäänpääsyn tapahtumaan.

VIP-sessioon suosittelemme ottamaan mukaan:
Virvelitelineen
Harjoituspädin käsille
Pedaalin+harjoituspädin jaloille (ei pakollinen)
Oma rumputuoli
Omat rumpukapulat

Tuomas Rauhala aloitti rumpujen soittamisen 9-vuotiaana. Rauhala kertoo: "Aloitin opintoni soittamalla klassisia lyömäsoittimia, mutta löysin rakkauteni jazziin, fuusioon, rockiin ja metalliin hyvin varhain." Valmistuttuaan Kaustisen musiikkilukiosta 19-vuotiaana Tuomas muutti Helsinkiin. Helsingissä hän opiskeli rumpuja Helsingin Pop/Jazz Konservatoriossa ja Metropolia Ammattikorkeakoulussa.

Tuomas on toiminut muusikkona ja taiteilijana päätoimisesti jo 15 vuotta. Tuomas on toiminut myös säveltäjänä ja sovittajana ja esiintynyt yli 20 maassa. Opetuskokemusta Rauhalalta löytyy mm. Sibelius-Akatemiasta, Metropolia Ammattikorkeakoulusta sekä Helsingin Pop & Jazz Konservatoriosta. Syksyllä 2023 Tuomas perusti oman Drum Routines online -rumpukoulun.

Tuomas on esiintynyt eri artistien kanssa kuten MIKAEL GABRIEL, KASMIR, REDRAMA, ANNA ABREU, WALTTERI TORIKKA, SAARA AALTO, LAURA VOUTILAINEN, POETS OF THE FALL, GRAND DISCOVERY, JOHN PATITUCCI, PAUL GILBERT ja ANDRE NIERI. Tuomas on myös soittanut rumpuja PUTOUS TV-ohjelmassa.

Tuomaksen klinikalla käydään läpi laajasti erilaisia rumpujensoittoon liittyviä aiheita kuten käsi- ja jalkatekniikkaa, time soittoa ja svengin parantamista.  

Felix Zenger on tunnettu eräänä maailman seuratuimmista beatboxaajista. Hän on laajentanut ilmaisuaan kauas beatboxin konventioista ja esiintynyt jopa kymmenientuhansien kuulijoiden yleisöille Pharrell Williamsin kaltaisten maailmantähtien kanssa.

Paljon Felix Zengerin vetovoimasta kertoo sekin, että mies on noussut YouTuben seuratuimmaksi suomalaiseksi sooloartistiksi. Hänen katsotuin videonsa on kerännyt tähän mennessä huikeat yli 39 miljoonaa katselukertaa. Kuva, tai tässä tapauksessa liikkuva kuva, kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Viime vuosina Zenger on keikkaillut mm. Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Japanissa, Etelä-Koreassa, Kiinassa, Meksikossa, El Salvadorissa, Singaporessa ja Kanadassa, sekä Euroopassa ja Pohjoismaissa.

Zenger soittaa ja tuottaa Don Johnson Big Bandissa ja hän on ollut mukana mm. jazzin rajoja uudelleen kartoittaneessa Iiro Rantala New Triossa sekä Tuomon live-kokoonpanossa. Zengerin rinnalla on nähty lukuisia kotimaisen musiikin raskassarjalaisia aina Asasta ja Palefacesta Kari Tapioon ja Rajaton-lauluyhtyeeseen.

Viime vuosina Zenger on tehnyt myös uusia aluevaltauksia esittämällä säveltämäänsä konserttoa "Flare - Music For Beatbox and Orchestra" klassisten orkestereiden kanssa Suomessa ja Indonesiassa.

"I'm sorry, but you're one of the best that ever did it." – Pharrell Williams

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 35 €, mikäli jäljellä. 
Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 3.11.2024 17:00.