EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 20. - La 21.8.2021  /  Hyvärilän alue  /  Nurmes

Drive-In & Rock Nurmes 2021

Drive-In & Rock Nurmes 2021 Liput

DRIVE IN & ROCK 2021                                                    

Ensimmäinen drive-in-elokuva pidettiin Nurmeksessa vuonna 2012. Vuodesta 2013 alkaen aina 2019 saakka tapahtuma Drive-in & Rock järjestettiin yhteistyössä Hyvärilä nuoriso-ja matkailukeskuksen, Break Sokos hotel Bomban, tapahtumantuottaja Timba Oy:n ja  jenkkiautokerho Wolfbound Cruisers ry:n kanssa Bomba-Hyvärilä alueella. Suositussa tapahtumassa on nähty vuosien varrella sekä kotimaisia että ulkomaisia huippuesiintyjiä ja drive-in ulkoilma elokuvaa on katseltu sadoista autokunnista jättiscreeniltä. Vuosi 2020 jäi väliin koronaepidemian vuoksi. 

Tänä vuonna 2021 tapahtuma palaa uudistettuna ja parempana kuin koskaan. Nyt viikonlopun tapahtumapaikkana on keskitetysti Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskus. Koko tapahtuman ohjelmatarjonta - esiintyjät, autonäyttely, drive-in elokuva, rastiajo, koko perheen päivätapahtuma sekä ravintola- ja majoituspalvelut löytyvät alueelta.  

Viikonlopun aikana monitoimihalli PielisAreenalla nähdään ja kuullaan tasokkaita esiintyjiä ja artisteja mm. Kustom Kulture Goes Drive-In & Rock, päivätapahtumassa kaikenikäisille Hevisaurus, näytteilleasettajia ja myyjiä. Uusien Harley Davidson moottoripyörien koeajotilaisuus ym. ja iltapäivällä starttaa myös perinteinen rastiajo. Lauantai ilta huipentuu Ganes elokuvaan drive-in kentällä.

Kustom Kulture goes Drive-In & Rock! 

Tänä vuonna tapahtuma saa hienon vahvistuksen, kun kansainvälisen tason kustom kulttuuri-taiteilijoita ja erikoiskäsityöläisiä vierailee omilla ständeillään tapahtumassa. Mukana mm. Pinstriping Legend  Pekka "Wizzz" Mannermaa , Marco "Platu" Planting ja Jussi Alasalmi. 

Nyt on mahdollisuus nähdä ja tutustua pinstriping-maalauksen saloihin, tyyliin ja tekniikkaan.

Lisäksi mukana useita mielenkiintoisia taitajia ja käsityöläisiä, joita kustom kulttuuri yhdistää vahvasti.

Ohjelma

PE 20.8

Black Devils & Ile Kallio plays Hurriganes
Texas Oil
Beatmakers & Pekka Tiilikainen

LA 21.8

Brandy Rockers
Buddy Holly Show
Generals
Pääesiintyjät

Lastenkonsertti ja päiväohjelma (ilmainen ja ikärajaton )

Hevisaurus
Kustom Kulture
Drive-In elokuva  - Ganes
Harley Davidson koeajotilaisuus 
Autonäyttely ja rastiajo  

***

Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 19.4.2021 mennessä.

 

www.facebook.com/driveinrocknrs


Ikäraja: K-18

Liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Alaikäiset pääsevät tapahtumaan lipunostaneen aikuisen seurassa.

Hyvärilän alue
Nurmes