EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1.7.2022  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

Dragia
Dragia klo 18:00

Dragia Liput

Betty Fvck esittää: DRAGIA

The Next Generation of Finland’s Drags

Kaikki rakastavat Drag-taidetta koska se on mitä loistavin taiteen muoto sukupuolen ilmaisuun, tarinan kerrotaan ja tunteiden herättämiseen. Betty Fvck kutsuu sinut DRAGIAAN, jossa kaikki Dragin muodot ovat sallittuja ja josta nousevat Suomen seuraavat upeat Drag tähdet!

Showssa tulet näkemään uraauurtavia esityksiä valituilta Drag artisteilta Suomesta. Upeimman Drag esiintyjän palkitsee tuomaristomme lip-sync esitysten perusteella. Liity mukaan seuraamme Korjaamo Kulttuurikeskukseen Helsinki Pride viikolla 2022! Artistiemme seurassa on mukana myös yllätysesiintyjiä!

Paras Drag asu yleisöstä palkitaan, joten muista pukeutua!

Tapahtuma tapahtuu juuri ennen Extravaganza Queer Gala 3 (klo 21:00) -tapahtumaa, joten voit ostaa lipun molempiin näytöksiin 10% alennuksella täältä.

Tapahtuma kuvataan osana International Drag -dokumenttia. Tapahtuma seuraa COVID-19 turvallisuusohjeita.

About Betty Fvck’s Queerlesque

Betty Fvck’s Queerlesque edustaa monimuotoisuutta, rohkeutta ja queeria. Olemme turvallinen tila monimuotoiselle queer-taiteelle ja -kulttuurille Helsingissä. Welcome to the Queer World of Burlesque, Boylesque, Draglesque, Circus and much more!

www.wearequeerlesque.com

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 18:00
Ovet klo 17:00

Shown kesto n. 1h 30min.

Liput ovelta 28 € / 20 €.