EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1.7.2022  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

Dragia + Extravaganza Queer Gala 3
YHTEISLIPPU: Dragia + Extravaganza Queer Gala 3

Dragia + Extravaganza Queer Gala 3 Liput

Betty Fvck esittää:

DRAGIA

The Next Generation of Finland’s Drags

Kaikki rakastavat Drag-taidetta koska se on mitä loistavin taiteen muoto sukupuolen ilmaisuun, tarinan kerrotaan ja tunteiden herättämiseen. Betty Fvck kutsuu sinut DRAGIAAN, jossa kaikki Dragin muodot ovat sallittuja ja josta nousevat Suomen seuraavat upeat Drag tähdet!

Showssa tulet näkemään uraauurtavia esityksiä valituilta Drag artisteilta Suomesta. Upeimman Drag esiintyjän palkitsee tuomaristomme lip-sync esitysten perusteella. Liity mukaan seuraamme Korjaamo Kulttuurikeskukseen Helsinki Pride viikolla 2022! Artistiemme seurassa on mukana myös yllätysesiintyjiä!

Paras Drag asu yleisöstä palkitaan, joten muista pukeutua!

Tapahtuma kuvataan osana International Drag -dokumenttia.

***

EXTRAVAGANZA QUEER GALA 3

Jatkona Extravaganza Queer Gala 2020:n ja 2021:n menestykselle, Betty Fvck ylpeänä esittää Helsinki Pride viikolla 2022: The Third Extravaganza Queer Gala! Tule mukaan juhlimaan Queer taidetta Kulttuuritehdas Korjaamolle! Upea artistikattaus koostuu sirkus-, drag- ja burleski-esiintyjistä, jotka täyttävät lavan ilolla, rakkaudella ja ylpeydellä!

Pääesiintyjät: Chris Oh! (NZ) Number 1 Boylesque Artist Globally, The Most Dazzling at Burlesque Hall of Fame 2018, Former Mr Gay World 2013; ja kansainväliset tähdet: Azula Bandit (UK), Odette Hella ‘Grand (CH)

Mukana ovat myös kotimaiset supertähdet: Sebastian, Lady Laverna, Sin D. Skye, Thomas Moose, Alice, sekä monta muuta!

Yleisön paras asu palkitaan: tämä on tilaisuutesi loistaa mitä upeimmassa ja queereimmassa asussasi!

Tapahtuma kuvataan osana International Drag -dokumenttia.

***

Myynnissä myös yhteislippuja Dragia klo 18:00 sekä Extravaganza Queer Gala 3 klo 21:00 -tapahtumiin, joten voit ostaa lipun molempiin näytöksiin 10% alennuksella täältä.

***

About Betty Fvck’s Queerlesque

Betty Fvck’s Queerlesque edustaa monimuotoisuutta, rohkeutta ja queeria. Olemme turvallinen tila monimuotoiselle queer-taiteelle ja -kulttuurille Helsingissä. Welcome to the Queer World of Burlesque, Boylesque, Draglesque, Circus and much more!

www.wearequeerlesque.com

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Dragia klo 18:00, Extravaganza Queer Gala 3 klo 21:00

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Tapahtuma seuraa COVID-19 turvallisuusohjeita.