EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 20.4. - Su 21.5.2023  /  Kulttuuritalo Laikku  /  Tampere

Draamallinen kävelykierros: Tampere - Mikä kaiku tuolla nimellä onkaan

Draamallinen kävelykierros: Tampere - Mikä kaiku tuolla nimellä onkaan Liput

Draamallinen kävelykierros: Tampere - Mikä kaiku tuolla nimellä onkaan

Tätä kaupunkia minä rakastan, sen nimeä. Ensimmäistä alkukirjainta. Nukkuvia nuppulakiviä.

Teatteri Siperian teatterivankkuri kiertää ympäri Tammerkosken ja vastaa kysymykseen: mikä kaiku Tampereen nimellä on?

Draamallinen kävelykierros on uudenlainen kävelyreitin muodossa tapahtuva esitys Tampereen sydämen ympäri. Teatteriseurueen mukana katsellaan Tammerkosken kuohut, kuunnellaan laineiden pauhujen, tehtaiden sauhujen synnyttämät tarinat. Tammerkoski johdattaa ajatukset tulevaan ja menneeseen maailmaan. Kierroksen edetessä käydään läpi historiallisia pysähdyspaikkoja.

HISTORIANKERRONNAN VAHVISTAMINEN MUUTTUVASSA MAAILMASSA

Draamallinen kävelykierros on teatterillinen esitys, joka muistuttaa historiasta ja historiallisista tapahtumista ja mahdollistaa tulevan ja tämänhetkisen ajan peilaamisen kaupungin historiaan. Se muistuttaa historiasta paikoissa, joissa menneet tarinat ovat vahvat, mutta jotka joiltain osin ovat jääneet ajan saatossa alati muuttuvan maailman jalkoihin.

Esityksen on käsikirjoittanut Timo Malmi, joka on palkittu tamperelainen kirjailija, runoilija, kääntäjä, historiantutkija ja sotakamreeri. Hänet tunnetaan myös uraauurtavasta työstään historiallisten yleisötapahtumien käsikirjoittajan ja järjestänä ja hän toimiikin erilaisten kulttuurihistoriaalisten opaskierrosten vetäjänä. Esiintyjinä toimivat näyttelijät: Tuukka Huttunen, Konsta Laakso ja Karoliina Vanne.

TYÖRYHMÄ:
Käsikirjoitus: Timo Malmi
Rooleissa: Tuukka Huttunen, Karoliina Vanne ja Konsta Laakso
Tuotanto: Teatteri Siperia/Marika Heiskanen
Puvustus: Laura Lipiäinen

Teatteri Siperia:
Facebook
Instagram

teatterisiperia.net/ohjelmisto/tilausesitykset/draamallinen-kavelykierros/


Ikäraja: Ikärajaton

LÄHTÖPAIKKA JA PÄÄTEPISTE:

Tapaamispaikka kierrokselle on Kulttuuritalo Laikun portaiden edessä (Teatteri Siperia kyltin luona), josta siirrytään yhdessä kierroksen lähtöpisteeseen.

Kierroksen kesto on n. 1h 15min. Kierroksen päätepiste on Palatsinraitin sillan kupeessa Aleksandra Siltasen puistossa, Vapriikin takana Näsijärven puolella.

Kierroksen pituus on n. 1,5 km. Kierroksen aikana pysähdytään useammassa kohteessa nauttimaan teatterista.

Esitys on esteetön ja siihen on mahdollista osallistua myös pyörätuolilla. Lippujen tarkastus ja tarvittaessa ovilipunmyynti alkaa tapaamispaikassa 20 minuttia ennen esityksen alkua.

Liput ovelta (maksuna MobilePay tai käteinen), mikäli kierros ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Kulttuuritalo Laikku
Keskustori 4, 33101, Tampere