EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 8.8.2024  /  Tullikamarin Klubi  /  Tampere

Dr. Feelgood (UK), Sidi & Highway 61

Dr. Feelgood (UK), Sidi & Highway 61 Liput

Dr. Feelgood esiintyy Tullikamarilla elokuussa! 1970-luvulla Essexin Canvey Islandilla perustettu yhtye on yksi maailman kovimmista rhythm and blues -livebändeistä. Usein Suomessakin vieraillut ryhmä tunnetaan kansainvälisistä hiteistään kuten ”Roxette”, ”Milk & Alcohol”, ”She Does It Right” ja ”Down at the Doctors”. Tervetuloa todistamaan loistavan livebändin voimaa!

SIDI & HIGHWAY 61

Pubirockia vankalla ammattitaidolla! Tamperelainen Sidi & Highway 61 kyntää rock/blues/rhytm’n’blues-musiikin sarkaa kymmenien vuosien kokemuksella noukkien parhaat juurikkaat sadosta yleisölle nautittavaksi. Laarista löytyy mm. Dr. Feelgoodia, Chuck Berrya, Richard Pennimania, Rolling Stonesia, Yardbirdsia, Rory Gallagheria, Pink Floydia, Procol Harumia yms. Kotimaisesta musiikista mukana on herkkuja mm. Hurriganesilta, Säppi Hakasalolta ja Harri Marstiolta. Siis menomusaa joka pistää yleisössä kinttuihin mukavasti liikehdintää. Orkesterin jäsenistö koostuu pitkän karriäärin omaavista soittajista, joille alan ammattikunta sekä yleisö ovat vuosien varrella tulleet tutuiksi. He ovat myös itse vankalla kokemuksellaan tunnustettuja soittimiensa taitajia. Keskinäinen yhteistyö on alkanut jo kultaisella 80-luvulla eri kokoonpanoissa joissa on operoitu sieltä lähtien yhdessä ja erikseen tuhansilla keikoilla ja myös lukuisissa levytyssessioissa. Ja kokemusta on! Herrojen taustalta löytyy soittovuosia yhtyeissä Popeda, Remu & Hurriganes, Mikko Alatalo, Sleepy Sleepers, Mamba, Sakari Kuosmanen, Dave Lindholm, Topi Sorsakoski, Juice Leskinen, Catwalk, Heikki Silvennoinen, Kontra, SF-blues, Pate Mustajärvi… Lista on loputon!

Sidi & Highway 61:

Arska Rautajoki – rummut
Mikko Löytty – basso, laulu
Nipa Niilola – kitara, laulu
Sidi Mäki-Laurila – kitara, laulu

Aikataulu:
19:00 ovet
21:00 Dr. Feelgood

www.tullikamari.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Konsertti on seisova tapahtuma, istuimia hyvin rajoitetusti.

Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Lipun hinta ovien auettua 35 €.

Lipunhinta sisältää eteispalvelumaksun 3 €.

****

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.

Lue lisätietoa esteettömyydestä!

Myynti loppuu 8.8.2024 23:59.