EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 22. - Su 23.10.2022  /  Helsinki  / 

Downtown Calling

Downtown Calling Liput

DOWNTOWN CALLING SIIRTYY, MUUNTUU JA KASVAA

Downtown Calling siirtyy ensi kesälle 2022. Tapahtuma järjestetään suunniteltua suurempana boutique-festivaalina. Downtown Calling -festivaalin tapahtumapaikka, ohjelmisto sekä ajankohta pidetään vielä salassa. Julkistus tullaan tekemään lähitulevaisuudessa.

Siirtopäätökseen olemme tulleet epävarman koronatilanteen takia. Tuotanto ei ole voinut edetä odotetulla tavalla rajoitusten vuoksi. Tässä vaiheessa tapahtuman järjestäminen lokakuun lopussa ei olisi laadultaan sitä, mitä tahdomme festivaalivieraillemme antaa.

Olemme onnellisia tuoreista uutisista, joiden mukaan yleisörajoitusten poistuminen on jo aivan näköpiirissä. Ikävä kyllä, tämä uutinen vain tuli turhan myöhään meidän tapauksessa.

Hiukan huonoa, mutta myös paljon hyvää! Tuotantotiimimme on innoissaan uudesta lokaatiosta ja Downtown Calling tapahtumakonseptin kehittymisestä. Emme malta odottaa, että saamme paljastaa teille kaiken!

Jo-ostetut-liput Downtown Calling -tapahtumaan käyvät luonnollisesti sellaisenaan myös kesällä 2022 järjestettävälle festivaalille. Jos kesäinen ulkoilmafestivaali ei jostain syystä kiinnosta, on liput mahdollista palauttaa. Tiedotamme lippujen palautuskäytännöistä hieman myöhemmin.

Kahden päivän lippujen myynti jatkuu "Blind Vision" -lippuina 78 € hintaan julkistukseen asti. Julkistuksen jälkeen lippujen hinta tulee nousemaan. Yhden päivän liput tulevat myyntiin tapahtuman julkaisun jälkeen.

_____________________

Facebook: www.facebook.com/DowntownCallingHKI
Instagram: @downtowncalling

www.downtowncalling.fi


Ikäraja: K-18


Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot