EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 16.12.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Dope D.O.D.

Dope D.O.D. Liput

Hollantilainen hiphop-kollektiivi Dope D.O.D. saapuu Suomeen. Kansainvälistä suosiota saavuttanut ryhmä nähdään Helsingin ydinkeskustan On the Rocksissa perjantaina 16. joulukuuta.

Dope D.O.D.:n muodostavat MC:t Skits Vicious ja Jay Reaper sekä DJ Chubeats. Kokoonpanon tuotannon tavaramerkkeihin kuuluvat vahvat vokaalit aggressiivisilla ja raskailla biiteillä, joissa kuullaan vaikutteita niin dupstepistä, trapista kuin drillistäkin.

Branded-debyyttialbuminsa Duck Down Recordsin kautta julkaisseen yhtyeen diskografia on sittemmin kasvanut useilla pitkäsoitoilla sekä muutamalla EP:llä. Ryhmän tuorein albumi The Whole Planet Shifted julkaistiin loppuvuodesta 2021.

Energisenä livekokoonpanona tunnettu Dope D.O.D. on esiintynyt useilla Euroopan isoimmista festareista. Lisäksi yhtyeellä on ollut useita nimekkäitä yhteistyökumppaneita, joihin lukeutuvat esimerkiksi Sean Price ja Redman sekä kokonaisen yhteislevyn kokoonpanon kanssa tehnyt Onyx.

Kolmikon lämppäreinä nähdään kotimaiset nimet Sairas T ja Loasteeze. Dope D.O.D. On mukana jälkimmäisen tuottaman Game Over -kappaleen remixillä jo biisin alkuperäisversiolla fiitanneen Onyxin tukena.

Dope D.O.D. on aikaisemmin keikkaillut Suomessa kahdesti. Ensimmäisen klubikeikkansa duo heitti huhtikuussa 2018 nyt jo puretussa Nosturissa ja seuraavana vuonna heidät nähtiin Hämeenlinnan Mellakka-festareilla.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 16.12.2022 20:00.