EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 3. - Ke 24.4.2019  /  Q-Teatteri  /  Helsinki

Donkey Hot

Donkey Hot Liput

Ladataan…

Donkey Hot

Suomen suurin musikaali Töölön pienimmällä näyttämöllä. Donkey Hot on tarina unelmista, jotka muuttuvat painajaisiksi. Se on musikaali pakkomielteistä ja hulluudesta. Ennen kaikkea se on rakkaudentunnustus teatterille, tuolle pimeälle huoneelle jonne ihmiset ovat vuosisatojen ajan kerääntyneet jakamaan tarinoita ja yhteistä aikaa.

Donkey Hot on ohjaajaopiskelija Juho Mantereen ja jazzsäveltäjäopiskelija Henri Lyysaaren yritys luoda uutta kotimaista musikaalia. Tehtävä vaikuttaa järjettömältä – siksi pohjateokseksi valikoitui hulluuden ja länsimaisen romaanitaiteen arkkiteos Don Quijote. Produktion tekijät, nuoret taideopiskelijat, ratsastavat mielipuolina kohti valmistumista. Heidän ja päättötodistuksen välissä on enää yksi taistelu – tämä teos.

Donkey Hot on Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun ohjauksen koulutusohjelman ja Q-teatterin yhteistuotanto

Käsikirjoitus ja ohjaus: Juho Mantere Sävellys: Henri Lyysaari Puku- ja lavastussuunnittelu: Riina Nieminen Valosuunnittelu: Vilma Vantola Äänisuunnittelu: Pekka Kiiliäinen Näyttämöllä: Joel Hirvonen, Lotta Kaihua, Pyry Kähkönen, Miro Lopperi, Sonja Silvander, Anna-Sofia Tuominen ja Nenna Tyni Muusikot: Aleksi Kaufmann, Juhana Kiiski ja Henri Lyysaari

Kesto n. 2h30min sis väliajan

www.q-teatteri.fi


Esitykset ovat Q-teatterin Puoli-Q -näyttämöllä, Tunturikatu 16

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Baari/kahvio aukeaa tuntia ennen esitystä.
Numeroimattomat istumapaikat.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.