EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 17.12.2022  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Don Johnson Big Band

Don Johnson Big Band Liput

DON JOHNSON BIG BAND perinteisellä joulukeikalla Tavastialla 17.12.2022

Don Johnson Big Band julkaisi seitsemännen albuminsa Digital Physical perjantaina 6. toukokuuta 2022.

Digital Physical on henkinen ja musiikillinen jatko-osa yhtyeen edelliselle levylle Physical Digital. DJBB:n tulevalta seitsemänneltä albumilta on jo lohkaistu singlet Blap Blap sekä Eva + Manu -duon kanssa tehty Girl/Boy. Viimeinen ennakkosingle ilmestyy 29. huhtikuuta.

Omakustannepohjalta koko kansan tietoisuuteen noussut Don Johnson Big Band on palkittu kolmella Emmalla, vallannut kahdesti Suomen albumilistan piikkipaikan, keikkaillut vuosien varrella aina Aasiaa myöten ja rikkonut sekä kulta- että platinarajoja albumeillaan. Yhtyeen huhtikuussa 2000 julkaisema Support de Microphones -debyytti on tunnetusti yksi maamme myydyimmistä omakustannelevyistä.

Tommy Lindgrenin, Johannes Laihon, Kari Saarilahden, Pekka Mikkosen sekä Felix Zengerin muodostama kokoonpano tunnetaan omaleimaisesta, alati kehittyvästä soundistaan. Viisikko ottaa laaja-alaisesti vaikutteita eri musiikkigenreistä ja luo kerta toisensa jälkeen nahkansa vierailevien artistien avustamana.

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 17.12.2022 19:00.