EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 17.12.2021  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Don Johnson Big Band

Don Johnson Big Band Liput

DON JOHNSON BIG BANDIN PITKÄ JOULUPERINNE KATKEAA

Bändi julkaisee joulukuussa uutta musiikkia 

Helsinkiläisyhtye Don Johnson Big Band joutuu perumaan Tavastia-klubin perinteisen joulukeikkansa pääkaupunkiseudun kiristyneiden koronarajoitusten takia. Samalla bändin perinteinen joulukonsertti jää väliin ensimmäistä kertaa 12 vuoteen. 

"Olemme tietysti todella harmissamme tapahtuneesta, mutta kaikkihan nyt tietää missä tän vyötiäiskuumeen kanssa mennään" , bändi kommentoi. "Samaan aikaan olemme ihan ylpeitä että 17 vuotta käsittävä ja miltei koko 2000-luvun jatkunut perinne katkeaa vasta maailmanlaajuiseen pandemiaan. Ei voi mitään. Kuunnelkaa viranomaisia ja pysykää terveinä!"

Tavastia-klubi on jo ilmoittanut päivämäärän perinteen jatkumiselle ensi vuonna: järjestyksessään 18. Johnson-jouluspesiaali järjestetään 17.12.2021. 

Vaikka korona on vienyt esikoisalbuminsa 20-vuotisjuhlaa viettävältä yhtyeeltä kaikki tämän vuoden keikat, Don Johnson Big Band on paiskinut maskit naamalla hommia studiossa ja julkaisee 11.12.2020 uuden biisin tulevalta seitsemänneltä albumiltaan. Bändin aikoo lisäksi joulukuussa toteuttaa ilmaiseksi striimattavan treenikämppäliven. Luvassa on pipareita, biittejä ja mukavaa tunnelmaa. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan lähiaikoina yhtyeen somekanavissa.

*

Suomalaisen rytmimusiikin uranuurtajiin kuuluva Don Johnson Big Band on julkaissut kuusi täyspitkää albumia. Vuonna 2000 julkaistun omakustannedebyyttinsä Support de Microphones jälkeen marginaaleista mainstreamiin ponnistanut yhtye on mm. ollut kahdesti Suomen albumilistan ykkösenä (ei streaming) sekä palkittu kolmella patsaalla. Debyyttilevyä on usein tituleerattu Suomen myydyimmäksi omakustanteeksi, ja platinaa saavuttanut kakkosalbumi Breaking Daylight (2003) on edelleen yksi kaikkien aikojen myydyimpiä suomalaisia cd-levyjä. 

Keväällä 2020 Svart Records julkaisi Support de Microphonesin ensi kertaa vinyylimuodossa 20-vuotisjuhlapainoksena. Kuudes albumi Physical Digital ilmestyi syksyllä 2018. Sen pitkään odotettu henkinen ja musiikillinen jatko-osa Digital Physical ilmestyy keväällä 2021.

*** 

Tavastian turvallisuusohje:

  Tavastialla minimoimme tartuntariskiä vähentämällä asiakaspaikkoja sekä noudattamalla annettuja hygieniamääräyksiä taaten näin asiakkaillemme turvallisen keikkakokemuksen.

  Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

  • Muista turvavälit ja vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan kanssa.
  • Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa.
  • Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.
  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Kasvomaskeja on saatavilla myös baarissa.

Saavutettavuus:

Tapahtumapaikka on esteetön.

 

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!

***Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Myynti loppuu 17.12.2021 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot