EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 20.12.2018  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Don Johnson Big Band

Don Johnson Big Band Liput

Ladataan…

Don Johnson Big Band palaa ryminällä: LEVY, KIERTUE JA VIIDES JÄSEN!

Suomalaisen hip-hopin ja rytmimusiikin uranuurtaja Don Johnson Big Band julkaisee uutta musiikkia ensimmäistä kertaa yli kuuteen vuoteen. Yhtyeen kuudes albumi Physical Digital ilmestyy perjantaina 9. marraskuuta. Bändi juhlistaa uutta albumia tekemällä marras-joulukuussa levynjulkaisukiertueen, joka päättyy Tavastialla 20.12. järjestettävään perinteiseen joulukeikkaan. "Huhut yhtyeemme kuolemasta ovat vahvasti liioiteltuja", naurahtaa bändin laulaja Tommy Lindgren.

Don Johnson Big Band on julkaissut pitkällä urallaan viisi täyspitkää albumia. Vuonna 2000 julkaistun omakustannedebyyttinsä Support de Microphones jälkeen rytmimusiikin marginaaleista mainstreamiin ponnistanut yhtye on ollut mm. kahdesti albumilistan ykkösenä ja palkittu kolmella Emma-patsaalla. Debyyttilevyä on usein tituleerattu Suomen myydyimmäksi omakustanteeksi, ja platinaa saavuttanut kakkosalbumi Breaking Daylight (2003) on myyntiluvuissa mitattuna edelleen yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä suomalaisia hiphop-albumeja. Edellinen pitkäsoitto Fiesta ilmestyi syksyllä 2012 ja oli edeltäjiensä tapaan arvostelumenestys. 

"Emme ole missään vaiheessa pysäyttäneet musiikkia, emme koskaan pysäytä sitä. Vaikka edellisestä levystä onkin ehtinyt vierähtää vähän aikaa, olemme aina vannoneet huolellisen studiotyöskentelyn nimiin. Jos riimejä ja soundeja hioo kuusi vuotta, niistä tulee 600 prosentin todennäköisyydellä parempia kuin jos niitä miettisi vain vuoden", Lindgren toteaa. "Mahtavaa julkaista vihdoin uutta musiikkia ja päästä soittamaan sitä keikoille muillekin kuin itsellemme!"

Uusimman levyn myötä Don Johnson Big Bandin vahvuuteen on myös virallisesti liittynyt beatboxaaja, säveltäjä ja tuottaja Felix Zenger. Turusta lähtöisin olevan Zengerin kastamisesta viralliseksi yhtyeen jäseneksi päätettiin äänin: JAA 3, EI 0, POISSA 1. 

Kaikkien digitaalisten alustojen lisäksi Physical Digital -albumi julkaistaan sekä cd- että vinyylimuodossa. Sony Musicin jakelema albumi ilmestyy bändin omalla Beat Back -levymerkillä.

www.facebook.com/donjohnsonbigband/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 19 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.