EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 26.9.2023  /  G Livelab  /  Helsinki

Don Johnson Big Band: Breaking Daylight 20v

Don Johnson Big Band: Breaking Daylight 20v Liput

Lisäkeikka suuren kysynnän vuoksi!

Don Johnson Big Band juhlistaa 20-vuotiasta Breaking Daylight -albumiaan erikoiskonsertilla G Livelabissa!

Tommy Lindgrenin, Johannes Laihon, Kari Saarilahden, Pekka Mikkosen ja nykyään Felix Zengerin muodostama Don Johnson Big Band nousi koko kansan tietoisuuteen jo esikoislevyllään Support de Microphones. Kukkakantisesta julkaisusta kehkeytyi yksi maamme kaikkien aikojen myydyimmistä omakustanteista.

Ensimmäinen ison levy-yhtiön kautta ilmestynyt albumi, Breaking Daylight, sen sijaan mullisti yhtyeen uran täysin. Listaykköseksi noussut pitkäsoitto palkittiin Emma Gaalassa vuoden hiphop/dance-albumina ja vei Don Johnson Big Bandin esiintymään myös maamme rajojen ulkopuolelle aina Kiinaan ja Japaniin asti. Levy isoin single, ikivihreä One MC, One Delay -jättihitti, palkittiin niin ikään Emma Gaalassa vuoden biisinä.

G Livelabin spessukeikalla lavalla nähdään myös vierailevia artisteja. Don Johnson Big Bandin kokoonpanoa vahvistavat nimittäin useammallakin albumiraidalla esiintyvä laulaja Emma Salokoski sekä lyömäsoittaja Juuso Hannukainen.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Showtime 20:00