EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 25. - Su 26.9.2021  /  Turun Linna  /  Turku

Domus Reginae

Domus Reginae Liput

Hellocon ry kutsuu sinut Domus Reginae -tapahtumaan viettämään fantasian ja kuninkaallisten täyttämää viikonloppua Suomen vanhimpaan kaupunkiin ja historiaa huokuvaan Turun linnaan.

Asuuko rinnassasi ylhäinen lohikäärme? Tanssitko hetteiköllä keijujen kanssa? Uljaana ritarina ratsastat pedollasi kohti kunniaa. Siniverisenä hallitset ylväydellä.

Tapahtumamme teema ovat kuninkaalliset ja fantasia, joten pukeudu parhaimpiin vaatteisiisi tai eeppisimmäksi fantasiaolennoksi! Mikään historia, myytti tai legenda ei ole liian yliampuva; saavu kauniimpana itsenäsi. Odotamme innostuneina saapumistasi hoviin!

Domus Reginae järjestetään 25.-26.9.2021.

Ensimmäisenä tapahtumapäivänä on jälleen luvassa luentoja, muotinäytöksiä ja paljon muuta ihanassa linnan ympäristössä. Lauantai päättyy Helloconin tyylillä legendaarisiin iltabileisiin upeine esityksineen. Toisena tapahtumapäivänä järjestetään loisteliaat teekutsut Gräddassa.

Domus Reginaen järjestää Hellocon ry, joka on voittoa tavoittelematon yhdistys. Tapahtumaa järjestetään vapaaehtoisvoimin. Tapahtuman tuotot käytetään tulevien tapahtumien järjestämiseen.

hellocon.org


LIPUT:

Crystal Prince 40 € (+ 2,50 € palvelumaksu)
Sisäänpääsy Domus Reginaen lauantain päätapahtumaan.

Pearl Empress 105 € (+ 3,50 € palvelumaksu)
VIP-sisäänpääsy Domus Reginaen lauantain päätapahtumaan.
Sisäänpääsy sunnuntain teekutsuille.
Aikainen sisäänpääsy myyntisaliin.
Domus Reginaen vip lahja-kassi sinulle.

La Poésie des Lys 50 € (+ 2,50 € palvelumaksu)
Sisäänpääsy sunnuntain teekutsuille. Tämän lipun lisäksi tarvitset Crystal Prince -lipun.

Iltabileisiin (K-18) pääsee kaikilla lipputyypeillä.

Pearl Empress ja La Poesie des Lys -lippujen myynti päättyyy 16.9.2021 klo 24.

***

Tapahtuman sisältö on muuttunut.

Vallitsevan tilanteen vuoksi kunniavieras Mana-sama ei pääse matkustamaan Suomeen.
Meet & Greet -tapahtuma on peruttu.

Lippujen hintoihin on tullut tämän vuoksi muutoksia.

Olemme tiedottaneet lipunostaneet muutoksista ja pyydämme ilmoittamaan Tiketin asiakaspalveluun tilinumeron, jonne voimme palauttaa lipunhintojen erotuksen.

Crystal Prince -> 42,50 €
Pearl Empress -> 108,50 €

Pearl Empress -lipun sisältö pysyy samana, vain Meet & Greet on peruttu.
Voit myös halutessasi vaihtaa Pearl Empress -lippusi Crystal Prince -lippuun.

Amber Archduke lippu vaihtuu Crystal Prince -lippuun Meet & Greetin peruttua.

Lippuvaihdot tulee tehdä 21.8.2021 mennessä. Lippuvaihdot voit tehdä Tiketin asiakaspalvelun kautta (hei@tiketti.fi / puh. 0600-1-1616 (1,78 € / min + pvm, avoinna: ma-pe 9–19, la 11-19).

Voit myös halutessasi palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 21.7.2021 mennessä.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot