EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

La 25. - Su 26.9.2021  /  Turun Linna  /  Turku

Domus Reginae

Domus Reginae Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 20.-21.2.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 16.1.2021 mennessä.

***

Hellocon ry kutstuu sinut Domus Reginae tapahtumaan viettämään fantasian ja kuninkaallisten täyttämää viikonloppua Suomen vanhimpaan kaupunkiin ja historiaa huokuvaan Turun linnaan.

Asuuko rinnassasi ylhäinen lohikäärme?  Tanssitko hetteiköllä keijujen kanssa? Uljaana ritarina ratsastat pedollasi kohti kunniaa. Siniverisenä hallitset ylväydellä.
Tapahtumamme teema ovat kuninkaalliset ja fantasia, joten pukeudu parhaimpiin vaatteisiisi tai eeppisimmäksi fantasiaolennoksi! Mikään historia, myytti tai legenda ei ole liian yliampuva; saavu kauniimpana itsenäsi. Odotamme innostuneina saapumistasi hoviin!

Domus Reginae järjestetään 20.-21.2.2021. Tapahtuman kunniavieraaksi saapuu legendaarinen Mana-sama sekä goottilolita brändi Moi-même-Moitié.
Ensimmäisenä tapahtumapäivänä on jälleen luvassa luentoja, muotinäytöksiä ja paljon muuta ihanassa linnan ympäristössä. Toisena tapahtumapäivänä järjestetään loisteliaat teekutsut Hus Lindmanissa.

Domus Reginaen järjestää Hellocon ry, joka on voittoa tavoittelematon yhdistys. Tapahtumaa järjestetään vapaaehtoisvoimin. Tapahtuman tuotot käytetään tulevien tapahtumien järjestämiseen.

hellocon.org


Crystal Prince
Sisäänpääsy Domus Reginaen lauantain päätapahtumaan.

Amber Archduke

Sisäänpääsy Domus Reginaen lauantain päätapahtumaan.
Pääsy Mana-saman Meet & Greet -tilaisuuteen.

Pearl Empress

VIP-sisäänpääsy Domus Reginaen lauantain päätapahtumaan.
Sisäänpääsy sunnuntain teekutsuille.
Aikainen sisäänpääsy myyntisaliin.
Erityinen Meet & Greet -tilaisuus Mana-saman kanssa.
Domus Reginaen lahja sinulle.

La Poésie des Lys

Sisäänpääsy sunnuntain teekutsuille. Tämän lipun lisäksi tarvitset Crystal Prince tai Amber Archduke -lipun.

Iltabileisiin (K-18) pääsee kaikilla lipputyypeillä.