EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 14.3.2020  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Dominutz & Pinkit Hinkit

Dominutz & Pinkit Hinkit Liput

G Livelabin lavalta huokuu kahden lauluyhtyeellisen verran tamperelaista naisenergiaa, kun Dominutz ja Pinkit Hinkit yhdistävät voimansa. Dominutz on 16 naisen a cappella -lauluryhmä, jonka ohjelmistossa on moniäänistä suomen- ja englanninkielistä pop- ja rockmusiikkia. Lauluyhtye PH on puolestaan kuuden naisen kokoonpano, joka tekee tunnettuihin kappaleisiin omia humoristisia, naisen elämään tarkasti pureutuvia sanoituksia. Molemmat yhtyeet ovat tehneet yli kymmenen vuoden ajan musiikkia intohimoisesti, mutta pilke silmäkulmassa. Maaliskuisessa vokaali-ilottelussa luvassa on räväkkää rokkailua, hempeää herkistelyä ja hyvänmielen hykertelyä.

 

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 14:00
Showtime 15:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

Myynti loppuu 14.3.2020 14:00.