EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 1.10.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Dominutz

Dominutz Liput

Dominutz on tamperelainen, kuudentoista taitavan naisen a cappella -lauluryhmä. Ryhmä keikkailee aktiivisesti eri kokoonpanoilla Pirkanmaalla ja muualla Suomessa. Dominutzin ohjelmisto koostuu tunnetusta pop- ja lauluyhtyemusiikista, aina herkemmistä kotimaisista hiteistä suomalaiseen ja ulkomaiseen bilemusaan. Dominutzin soundia on kuvattu yhtä aikaa herkäksi ja juurevaksi ja esiintymistä ilmaisuvoimaiseksi.

Taidolla ja tunteella esitettyä musiikkia ja sopiva ripaus glamouria on tarjolla myös lokakuussa, kun Dominutz hyppää yleisön pyynnöstä jälleen G Livelabin lavalle koko kuudentoista laulajan voimin.

“On upea esiintyä jälleen G Livelabissa! Huikeat musiikilliset puitteet ja tunnelmallinen miljöö on kuin meille tehty ja tuo esiin kaikki ne vivahteet, joita musiikkimme vain voi tarjota. Settiin olemme valinneet ohjelmistostamme kaikista ihanimpia pop-musiikin helmiä, omia ja yleisömme suosikkeja. Uusia tarkoin valikoituja sovituksiakin on luvassa. Katsotaan, saadaanko tinakengät nousemaan kattoon ;). Esityksemme sopii hyvin sekä yksin nautittavaksi, että kavereiden kanssa koettavaksi. Emme malta odottaa, korkokengät ja korvakorut on jo valittu. Nähdään keikalla!”

Tuotanto Dominutz. G Livelabin kausikortti ei ole voimassa tässä konsertissa.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 14:00
Showtime 15:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 1.10.2022 14:00.