EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 11.11.2021  /  Teatteri Telakka  /  Tampere

Teatteri Telakka 25 vuotta: Doctor DJ
klo 19:00

Teatteri Telakka 25 vuotta: Doctor DJ Liput

Anna ja miehensä Andros ovat jumissa asunnossaan ulkonaliikkumiskiellon takia. Anna yrittää estää valokuvaajamiestään lähtemästä vaaralliselle retkelle. Andros ei kuuntele – ja kuolee. Myöhemmin myös Anna päättää altistaa itsensä vaaralle.

Dr. DJ on valkokankaalla ja sen ympärillä tapahtuva cinematografinen ja teatraalinen tutkimusmatka. Lyhytelokuva kertoo rakkaudesta, kuolemasta ja ihmisen vastustamattomasta halusta laittaa itsensä likoon mitä vaarallisimmissakin tilanteissa.

Poikkitaiteellisessa elokuvaillassa luvassa on puolen tunnin elokuvanäytännön lisäksi vaihtuvaa ohjelmaa ja kabaree-tunnelmaa – puheenvuoroja, kapakkamiljöö ja DJ.

Dr. DJ ei pysty parantamaan kaikkia haavoja, mutta pyrkii tekemään neuvoa-antavan diagnoosin.

Käsikirjoitus ja ohjaus Hassan Blasim

Näyttelijät
Anna Kankila
Antti Mankonen

Kuvaus ja editointi Lasse Poser
Musiikki Staffan Södergård

www.teatteritelakka.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00

Lipunmyynti netissä päättyy tuntia ennen esityksen alkua.

Lipunmyynti Teatteri Telakalla aukeaa tuntia ennen esitystä, teatteriin pääsee hetki ennen esityksen alkua.

Alennuslippuihin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Lipunostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle.

Loppuunvarattuihin näytöksiin voi tiedustella viime hetken peruutuspaikkoja tapahtumapäivänä Teatteri Telakan ovimyynnistä, joka avautuu tuntia ennen esityksen alkamisaikaa.

Myynti loppuu 11.11.2021 18:00.
Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot