EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 5.10.2024  /  Ravintola Kerubi (kellari)  /  Joensuu

DJ Orion – 15-vuotisjuhlakeikka

DJ Orion – 15-vuotisjuhlakeikka Liput

DJ Orion juhlakiertueella Kerubissa lokakuussa!

Yli 15 vuotta YleX:n perjantai-illoissa ilahduttanut kotimaisen klubimusiikin ikoni DJ Orion saapuu juhlakiertueensa myötä Joensuun ikoniseen Kerubiin lauantain 5. lokakuuta. Luvassa on turboahdettu kuuden tunnin eksklusiivinen paketti perjantai-iltojen suurimpia klassikoita höystettynä tämän hetken isoimmilla klubiraidoilla.

Ensimmäiset DJ Orionin 15-vuotista radiouraa ja yli 25 vuoden DJ-taivalta juhlistaneet Orion 15-juhlat Helsingin Tiivistämöllä varattiin loppuun 75 sekunnissa. Nyt kolmelle paikkakunnalle, Ouluun, Tampereelle ja Joensuuhun saapuva kiertue kokoaa yhteen perjantai-iltojen huikean kuulijayhteisön ja tuo livenä koettavaksi perjantailähetysten radioenergian.

www.kerubi.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

Esityksen kesto: 6h

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään narikkamaksu 3 €.

Kerubin kantiskortilla ennakkolipuista 2 euron alennus. Alennusliput (rajoitettu erä) myynnissä ainoastaan Tiketissä. Kerubin voimassaoleva kantiskortti on näytettävä sisääntulon yhteydessä. Kerubin mobiilikantiskortin saat hankittua osoitteesta kantis.kerubi.fi

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä

Lisätietoja esteettömyydestä Kerubin nettisivuilla.

Myynti loppuu 5.10.2024 23:59.