EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 8.5.2019  /  Ääniwalli  /  Helsinki

DJ Jazzy Jeff (USA) + DJs Mista S, Tboy & Didier

DJ Jazzy Jeff (USA) + DJs Mista S, Tboy & Didier Liput

Ladataan…

Pssh! - Bel-Airin prinssi tv-sarjastakin tuttu DJ Jazzy Jeff (USA) saapuu keikalle Suomeen!

Yhdysvaltalainen dj/tuottaja/näyttelijä DJ Jazzy Jeff saapuu toukokuussa Suomeen. Grammy-palkittu huippu-dj esiintyy Helsingin Ääniwallissa 8.5.2019.

Jo 10-vuotiaana dj-uransa kotibileistä aloittanut DJ Jazzy Jeff, oikealta nimeltään Jeffrey Townes tunnetaan parhaiten yhteistöistään räppäri-näyttelijä Will Smithin kanssa. DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince -nimellä aloittanut kaksikko nousi suosioon 1980-luvun lopulla. Vuonna 1989 heidän kappaleensa "Parents Just Don't Understand" voitti kaikkien aikojen ensimmäisen Parhaan rap-kappaleen Grammyn. Duon suurimmaksi hitiksi nousi vuoden 1991 levyltä "Homebase" lohkaistu single "Summertime", joka palkittiin niin ikään Grammylla.

Townes perusti noihin aikoihin edelleen toiminnassa olevan A Touch of Jazz -tuotantoyhtiönsä. Hän on tuottanut mm. r&b-laulaja Jill Scottin debyyttialbumin (2000) sekä julkaissut lukuisia omia studioalbumeita, joista tuorein, "M3" ilmestyi vuonna 2018.

Dj Jazzy Jeff on monelle tuttu "Bel-Airin prinssi" -komediasarjasta, jossa tämä näytteli Will Smithin parasta ystävää. Vuosina 1990-1996 tehtyä huippusuosittua sarjaa on esitetty myös Suomessa useasti.

54-vuotias Jazzy Jeff on edelleen erittäin aktiivinen ja arvostettu dj, jonka tekemisessä näkyy syvä rakkaus lajiin.

Illassa ovat mukana myös Suomen kovimpiin dj:hin lukeutuvat Mista S, TBOY ja Didier.

www.facebook.com/Aaniwalli


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

 

Valitettavasti tapahtuma on peruuntunut. Kätevin tapa palauttaa liput on sähköposti. Ilmoita meille lipun tai lippujen 13-numeroiset koodit ja IBAN-tilinumerosi osoitteeseen hei@tiketti.fi. Lisää otsikkoon tapahtuman nimi sekä teksti palautus.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös toimipisteillämme. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.