EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 29.4.2024  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Dizzee Rascal (UK)

Dizzee Rascal (UK) Liput

BRITTILÄINEN GRIME-PIONEERI DIZZEE RASCAL SAAPUU SUOMEEN

Itä-Lontoosta genrensä edelläkävijäksi noussut Dizzee Rascal palaa Suomeen! Juuri uuden Don’t Take It Personal -albumin julkaissut räppäri esiintyy Helsingin Tavastia-klubilla maanantaina 29.4.2024.

Dizzee Rascal teki läpimurtonsa jo vuonna 2003 julkaistulla debyyttialbumillaan Boy In Da Corner, joka palkittiin arvostetulla Mercury Prize -palkinnolla Iso-Britannian vuoden parhaana albumina. Kriitikoiden ylistämä levy on sittemmin muodostunut todelliseksi grime-klassikoksi.

Debyyttialbumia seuranneet albumit Showtime (2004), Maths + English (2007) ja Tongue n’ Cheek (2009) ovat myös kaikki menestyksekkäästi ylittäneet platinarajan Iso-Britanniassa. Dizzee Rascal on saavuttanut urallaan viisi UK:n virallisen singlelistan ykkössijaa kappaleillaan Dance Wiv Me, Bonkers, Holiday, Dirtee Disco ja Shout.

Aiemmin Suomessa festarilavoillakin mm. Ilosaarirockissa ja Sidewaysissa nähty Dizzee Rascal on tehnyt urallaan yhteistyötä mm. Calvin Harrisin, Florence and the Machinen, Robbie Williamsin, Skeptan, Arctic Monkeysin, Big Seanin ja Shakiran kanssa.

***

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Esteettömyys

Tapahtumapaikkaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Avustaja veloituksetta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 32 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .