EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 29.1.2022  /  Tiivistämö  /  Suvilahti, Helsinki

DISCOBALLCLUB: Glayden, Mikael Laurent, Kunta

DISCOBALLCLUB: Glayden, Mikael Laurent, Kunta Liput

Tapahtumalle etsitään uutta päivämäärää. Lipunmyynti aukeaa taas, kun uusi päivä on löytynyt.

Lähetämme tiedon uudesta päivämäärästä suoraan sähköpostiisi heti, kun tiedot varmistuvat.

Alkuperäiselle päivämäärälle 29.1.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 14.3.2022 mennessä.

***

DISCOBALLCLUB on uusi Tiivistämölle sijoittuva klubikonsepti. DISCOBALLCLUB toimii ajankohtaisena näyttämönä uuden sukupolven taiteilijoille ja taiteilijoiden aluille genrerajoista riippumatta. DBC on klubi, joka näyttää ja kuulostaa aikansa tekijöiltä tarjoamalla mahdollisuuden jakaa ja esittää maailmaansa kaikille upeilla taiteilijoille ja artisteille.DISCOBALLCLUBin debyytti-iltana lavalla nähdään kolmen artistin visuaaliset live-vedot.

AIKATAULU
20:00 OVET
21:00 KUNTA
22:00 MIKAEL LAURENT
23:00 GLAYDEN

GLAYDEN
Glayden on Helsinkiläinen artisti joka operoi omassa euforian täyteisessä kuplassa työstäen vaarallisen mieleenpainuvaa soundia ottaen vaikutteita monesta lähteestä, aina hiphopista tranceen. Hän julkaisee musiikkia oman BELOW0 levy-yhtiön kautta katse kansainvälisille vesille suunnattuna. Glaydenin livet tunnetaan mietittyinä kokonaisuuksina missä settilista ja visuaalinen puoli elää yllättäen aina uudelleen ja uudelleen.

KUNTA
”En oikee osaa sanoo mitää mun musast. Teen sellast mitä sil hetkel tuntuu hyvält. Annan sen puhuu puolestaan”

MIKAEL LAURENT
Ensimmäisen projektinsa vuonna 2019 julkaissut Mikael Laurent on taiteilija, joka kokee haasteelliseksi lokeroida musiikkiaan.Mikael liikkuu musiikillaan maailmassa, jossa on kaksi henkilöä. Maailmassa käsitellään parikymppisen nuoren elämää ja tunteita - varsinkin rakkautta. Mikaelin ihmissuhderäppi on rehellistä, nuorekasta ja samaistuttavaa.YleX Nosteessa -artistinakin ollut Mikael on ehtinyt julkaista kaksi EP’tä, joiden molempien nimet koostuvat sanasta love. Tulevaisuudessa on tulossa kuulemma “vaikka mitä kivoja julkasuja” - jäämmekin odottamaan, onko Mikael vielä rakastunut vai pääsikö hän jo yli.

Facebook-event

www.tiivistamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Tapahtumaan osallistuvilta edellytetään koronapassia.

Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus. Koronapassi edellyttää asiakkailta todistusta joko kahdesta koronarokotuksesta, 72 tunnin sisällä saadusta negatiivisesta koronatestituloksesta tai alle kuusi kuukautta sitten sairastetusta koronataudista. www.kanta.fi/koronapassi

Koronapassi luetaan ovella. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Tarkistamme kuvalliset henkilöllisyystodistukset koronapassin tarkastuksen yhteydessä.

Tiivistämön baari on auki koko tapahtuman ajan.

Tapahtumassa ei suvaita minkäänlaista häirintää, ahdistelua, rasismia tai muuta epäasiallista kohtelua. Mikäli koet tai todistat häirintää, ilmoitathan tapahtuman henkilökunnalle.

Tiivistämö sijaitsee keskellä Suvilahden festari- ja kulttuurialuetta, 300 metrin päässä Kalasataman metro-asemalta.

Reittiopas
Google maps

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot