EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 10.1.2020  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Discharge (UK)

Discharge (UK) Liput

Brittiläinen Discharge Helsingin Ääniwalliin 10.1.2020.

Vuonna 1977 Stoke-on-Trentissä Iso-Britanniassa perustettu Discharge lukeutuu yhdeksi raskaan musiikin uranuurtajista. Dischargen musiikki on vaikuttanut suuresti grindcore- ja death metal -tyylilajien syntyyn, ja brittibändiä pidetään myös yhtenä ensimmäisistä hardcore punk -yhtyeistä. Yhtyeen poliittiset sanoitukset ammentavat teemoja anarkismista ja pasifismista. Kuhina yhtyeen ympärillä on ollut valtaisa yhtyeen aktivoiduttua vuosituhannen alussa tutulla kokoonpanollaan.

Dischargen oli määrä esiintyä keväällä Helsingissä mutta joutui yleisön harmiksi perumaan keikkansa lennon peruuntumisen johdosta.

"Lentomme Manchesterista Kööpenhaminaan peruttiin, joka tarkoitti sitä, että emme olisi ehtineet mitenkään lennollemme Helsinkiin. Emmekä millekään lennolle, joka olisi ollut perillä ennen esiintymistämme. Meillä ei ollut siis muuta vaihtoehtoa kuin kääntyä kannoillamme ja suunnata takaisin kotiin", bändi kommentoi.

6.4. keikan peruutuksesta johtuen Ääniwallin keikan kävijöille tarjotaan ennakkolippu alennettuun hintaan. Alennukseen oikeuttava 6.4. konsertin lippu tarkastetaan ovella.

www.facebook.com/Aaniwalli


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 24 €, mikäli jäljellä.

Alennukseen oikeuttaa aiemmin peruuntuneelle Dischargen Suomen keikalle (Nosturi 6.4.2019) ostettu ennakkolippu. HUOM! Alennukseen oikeuttava lippu tarkistetaan ovella.