EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 3.11.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

DIRT's Halloween Special, The Whistleblower

DIRT's Halloween Special, The Whistleblower Liput

DIRT on yksi Suomen kovimpia rock-lupauksia. Hard rockia metalli- ja grungevaikutteilla soittava helsinkiläisviisikko on luonut kotikaupungissaan ympärilleen vahvan hypen myyden keikkojaan loppuun jo ennen debyyttialbumin julkaisua. Arvosteluissa menestyneeltä "Deadbeat"-pitkäsoitolta (2022) julkaistut lukuisat singlet ovat soineet kiitettävästi radioaalloilla naulaten paikkansa lukuisille Spotifyn kuratoiduille soittolistoille ja "Low Life"-sinkkua (2019) on striimattu jo yli 2 miljoonaa kertaa.
DIRT valmistelee tällä hetkellä odotettua toista albumiaan ja yhtye on suunnitellut On The Rocksiin jo toisen peräkkäisen halloween spooktacularin. Halloween-erikoiskeikka on yksi ainoita mahdollisuuksia nähdä yhtye livenä vielä tänä vuonna. 

Lauteet lämmittelee äärimmäisen lupaava The Whistleblower, joka valloitti Helsingin festariyleisön ensi esiintymisellään vuoden 2023 Kallio Block Partyssa. Heartland rockia, r'n'b:tä, bluesia ja soulia yhdistelevä yhtye suuntaa studioon syksyllä 2023 äänittämään ensimmäistä EP:tään.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 3.11.2023 20:00.