EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 8.4.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

DIRT + Blue Eyed Sons

DIRT + Blue Eyed Sons Liput

DIRT ja Blue Eyed Sons huhtikuussa Helsingin Kuudennella Linjalla!

DIRT

DIRT on yksi Suomen kovimpia rock-lupauksia. Hard rockia metalli- ja grungevaikutteilla soittava helsinkiläisviisikko on luonut kotikaupungissaan ympärilleen vahvan hypen myyden keikkoja loppuun jo ennen debyyttialbumin julkaisua. Viisikko on ollut kovassa nosteessa alusta alkaen – yhtyeen ensimmäinen single Low Life (2019) nousi heti ilmestyttyään Suomen 50 viraalisimman kappaleen listalle ja on sitemmin striimattu yli miljoona kertaa. Myös debyyttialbumilta julkaistut lukuisat singlet ovat saaneet kiitettävästi radiosoittoa ja naulanneet paikkansa lukuisille isoille Spotifyn kuratoiduille soittolistoille.

Blue Eyed Sons

Blue Eyed Sons on raskasta bluesvetoista rockia soittava yhtye Etelä-Suomesta. Yhtye keikkaili ahkerasti vuodesta 2014 vuoteen 2019 ja on jakanut lavan mm. Joe Lynn Turnerin ja Covenin kanssa. Vuonna 2017 imperiumi.net sivusto luonnehti yhtyettä suomen kovimmaksi klassisen rockin toivoksi. Vuonna 2022 yhtye kasasi rivinsä uudelleen ja tekee toistaiseksi harvoja ja valittuja keikkoja.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 19 €, mikäli jäljellä.

Tutustu Kuudennen Linjan turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.kuudeslinja.com/turvallisuus

Myynti loppuu 8.4.2023 19:00.