EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 17.3.2023  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

Dina Ögon (SE)

Dina Ögon (SE) Liput

DINA ÖGON -YHTYE TEKEE ENSIVIERAILUNSA HELSINKIIN!

Kiehtovan koukuttavasta pop-musiikistaan tunnettu ruotsalaisyhtye Dina Ögon esiintyy Helsingin Korjaamolla perjantaina 17.3.2023. 

Dina Ögon nousi vuonna 2021 julkaistulla, yhtyeen nimeä kantavalla debyyttialbumillaan yhdeksi Ruotsin musiikkiskenen kiinnostavimmista tulokkaista. Yhtyeen omaleimaisessa soundissa yhdistyvät ruotsalaisen pop-tradition kaiut, psykedeeliset vaikutteet ja globaalin rytmimusiikin syke. Debyyttialbumi oli arvostelumenestys ja sai ansaittua huomiota myös suomalaisessa musiikkimediassa.

Dina Ögönin toinen studioalbumi Oas ilmestyy 3. helmikuuta 2023. Samaa nimeä kantava uutuuskappale julkaistaan albumin ensimmäisenä singlenä perjantaina 28.10. Uuden levynsä myötä yhtye keikkailee kaikissa Pohjoismaissa. Helsingin-debyyttinsä yhtye tekee Helsingin Korjaamo Vaunusalissa perjantaina17.3.2023. Dina Ögon on bändinä vielä tuore, mutta sen jäsenillä on pitkä historia musiikin saralla. Kitaristi Daniel Ögren on soittanut Anna Von Hausswolfin sekä Sven Wunderin yhtyeissä ja julkaissut musiikkia myös omalla nimellään. Omista albumeistaan tunnetaan myös taidokas laulaja Anna Ahnlund.

Dina Ögonin tarina sai alkunsa, kun Ahnlund vieraili elämänkumppaninsa Ögrenin levyllä Fastingen 92. Inspiroivan yhteistyön jatkoksi kaksikko päätti perustaa yhteisen bändin, johon he pyysivät mukaansa Love Örsanin (basso) ja Christopher Cantillon (rummut). Alkuperäinen ajatus oli tehdä soul- vaikutteista musiikkia, mutta sittemmin yhtye on haalinut sävellyksiinsä mausteita useammasta eri maailmankolkasta. Dina Ögönin jäseniä ovat innoittaneet muun muassa brasialaiset ja turkkilaiset artistit sekä Pat Methenyn ja Stevie Wonderin kaltaiset jenkkilegendat. Lopputulos on lumoava keitos, joka kuulostaa huolella ja rakkaudella vaalitulta. 

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella. Vain korttimaksu!

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 17.3.2023 20:00.