EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 19.10. - Su 16.12.2018  /  Oulun Työväen Näyttämö  /  Oulu

Diivat

Diivat Liput

Ladataan…

Leo ja Jack ovat huono-onnisia näyttelijöitä, jotka kiertelevät 1950-luvun Yhdysvaltoja esittämässä kahden hengen Shakespeare-koostettaan. Suosio ei ole suurta, joten köyhät taiteilijat innostuvat kun kuulevat, että kuolemaisillaan oleva rikas nainen etsii kahta sukulaistaan. Valitettavasti sukulaiset ovat naisia, mutta sehän ei näyttelijöitä lannista! Pian "Maxine" ja "Stephanie" saapuvatkin Yorkin pikkukaupunkiin suurperinnön toivossa.

Operaatio kuitenkin mutkistuu, kun he tapaavat kauniit paikkakunnan tytöt, joiden seurassa on hankala muistaa olevansa nainen. Kommellusten ja yhteensattumien hervoton ja kiivastahtinen komedia on täynnä täpäriä tilanteita, nasevaa sanailua ja riemukasta irrottelua Piukat paikat -elokuvan tyyliin.

www.otn.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Katsomoon pääsee 20 minuuttia ennen esitystä, teatterin ovet aukeavat 2 tuntia ennen esitystä.

Lipun ostaneiden asiakkaiden tiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle myöhempää ohjeistamista ja tiedottamista varten.