EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 16.11.2018 - La 26.1.2019  /  M Kitchen & Café  /  Turku

Diener murhamysteeri-illallinen: Carnivalesque

Diener murhamysteeri-illallinen: Carnivalesque Liput

Ladataan…

Tule ratkomaan vuoden jännittävintä murhamysteeriä kolmen ruokalajin á la carte -illallisen lomassa!

Surkuhupaisa sirkusryhmä on syöttänyt kaikki voimansa viimeiseen yritykseen; onko edessä maukas voitto vai karvas tappio? Ainoa toivo on sirkuksen vetonaula ja diiva ei suostu esiintymään. Sirkusväki kääntyy tosiaan vastaan kuin nälkäiset sudet. Kenen kattila kiehahtaa yli, kuka palaa pohjaan ja miksi takahuoneeseen leviää kalman katkera katku?

Pikkujoulukauden helmi saapuu taas herättämään jokaisen sisäisen Sherlockin! MKitchen & Cafén uusi keittiömestari on loihtinut upean kolmen ruokalajin á la carte illallisen, jonka nauttimisen yhteydessä voi ratkoa veret seisauttavaa murhaa.

Suosittelemme vähintään neljän hengen ryhmiä, sillä murha ratkotaan pöytäkunnittain. Näin saatte kokonaisvaltaisemman elämyksen! Pienemmät kuin neljän hengen ryhmät ovat tervetulleita, jolloin murhaa ratkotaan sekapöydissä. Esityksessä ei kenenkään pöytäkunnan jäsenen tarvitse nousta framille, joten sitä ei tarvitse mysteerin lomassa pelätä. Pöytäkunnat pääsevät tarinan edetessä haastattelemaan epäiltyjä, jotta mysteerin ratkontaan saadaan lisäapua.

Mikäli koet suurta yhteenkuuluvuutta sirkusryhmään, voit pukeutua teeman mukaisesti esim. naamioon. Punanaamiosta saa -20% alennuksen myymälöissä ja verkkokaupassa koodilla "Diener18".  
Tee itsellesi palvelus ja vietä varmasti erilaiset pikkujoulut!

Illan järjestää Tapahtumatoimisto Lempi, Hansa Lovers ja M Kitchen & Café

Diener murhamysteeri facebookissa.

Lipun oston ohjeet:

- Osta koko pöytäseurueen liput yhdellä kertaa. Suosittelemme vähintään 4 hengen ryhmiä.
- Lipun oston jälkeen löydät lipusta linkin, jonka kautta pääset täyttämään iltaa varten tarvittavat tiedot (menut, allergiat, juomapaketit jne.)
- Menut ja juomapaketit löydät täältä.

OSTAMALLA LIPUT HYVÄKSYT NÄMÄ EHDOT:

LIPPUVARAUKSET YKSITYISILLE JA ALLE 10 HENGEN RYHMILLE
Lippuvaraus tehdään suoraan Tikettiin ja on voimassa 4 päivää varauspäivästä alkaen. Lunastamattomat liput palautuvat takaisin myyntiin. Lunastetuilla lipuilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Huomioithan, että varausaika päättyy viikkoa ennen esitystä. Lippuvaraus loppuu Tiketin sivuilla viikkoa ennen esityspäivää klo 9. Lipunmyynti loppuu neljä päivää ennen esityspäivää klo 12. Loppuun varattuihin iltoihin voi vapautua yksittäisiä hajapaikkoja kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Kyselyt vapautuvista paikoista ja lisätiedot: info@diener.fi

LIPPUVARAUKSET YLI 10 HENGEN RYHMILLE
Lippuvaraus tehdään suoraan Tikettiin ja on voimassa 4 päivää varauspäivästä alkaen. Lunastamattomat liput palautuvat takaisin myyntiin. Lunastetuilla lipuilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Mikäli esitykseen on vähemmän kuin kaksi viikkoa, lopullinen henkilömäärä on ilmoitettava ja maksettava heti lipunoston yhteydessä. Huomioithan, että varausaika päättyy viikkoa ennen esitystä. Lippuvaraus loppuu Tiketin sivuilla viikkoa ennen esityspäivää klo 9. Lipunmyynti loppuu neljä päivää ennen esityspäivää klo 12.

ESITYKSEN PERUUNTUESSA
Esitys peruuntuu vain ylivoimaisen esteen sattuessa force majeure -tilanteissa. Peruutettuun esitykseen ostetut liput vaihdetaan ensisijaisesti toiseen näytökseen, mutta tarvittaessa tilaajan maksama varausmaksu sekä mahdollisesti muiden maksettujen palveluiden, kuten juomapakettien, hinta palautetaan tilaajalle. Palautus ei koske Tiketin palvelu- ja toimitusmaksuja. Järjestäjä ei korvaa muita asiakkaalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja.

www.diener.fi


Ikäraja: K-18

Yli 10 hengen ryhmävaraukset Tiketin puhelinpalvelun kautta, numerosta 0600-1-1616.
Lisätiedot: info@diener.fi

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.