EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 31.8.2024  /  Tullikamarin Pakkahuone  /  Tampere

Dick Johnson's MAYHEM

Dick Johnson's MAYHEM Liput

Suomen kovin kosmetiikkabrändi täyttää kymmenen vuotta!

Juhlistaaksemme tätä historiallista hetkeä, tarjoamme teille mahdollisuuden olla mukana tekemässä historiaa. Nimittäin Dick Johnson Mayhem -festivaali järjestetään Tampereen Pakkahuoneella lauantaina 31.8.!

Tästä ei bileet parane: lavalle nousevat The Empire Strikes, Lähiöbotox ja suomalaisen rockin superkokoonpano Moon Shot! Ja mikä parasta, te Dick Johnsonin rakkaimmat ystävät voitte ostaa liput itsellenne hintaan alk. 16,50 € (sis. palvelumaksun 1,50 € ja narikan)!

Erityiskohtelua mielivät voivat ostaa VIP-lipun hintaan alk. 60 € (sis. palvelumaksun 3,50 €). Itse tapahtuman ja narikan lisäksi VIP-lippu sisältää laadukkaan buffetruokailun sekä pääsyn jatkoille ja VIP-alueelle Tulli Klubin tiloissa!

Mitä, missä?

  • Dick Johnson Mayhem Tampereen Pakkahuoneella lauantaina 31.8. kello 16:00-00:00
  • Esiintyjät: The Empire Strikes, Lähiöbotox ja Moon Shot
  • Liput:
    • Perusliput: alk. 16,50 € / kpl (sis. palvelumaksun 1,50 € ja narikan)
    • VIP: alk. 60 € / kpl (sis. palvelumaksun 3,50 €, narikan, buffetruokailun, pääsyn VIP-alueelle ja jatkot)
  • Kaksi katuruokakojua festarinälkään!

Esiintyjistä:

The Empire Strikes on helsinkiläinen rockyhtye, joka tunnetaan autotallirockiin ja rämiseviin kitaroihin nojaavasta, rouheasta soundistaan. Bändi tunnetaan myös energisestä live-esiintymisestään, joka on niittänyt mainetta Suomen lisäksi muualla Euroopassa!

Lähiöbotox on itä-Helsingistä kotoisin oleva rap metal -kokoonpano, johon kuuluvat mm. räppärit Seksikäs-Suklaa ja Dosdela. Heviriffien ja rapin yhdistelmä on energinen kokonaisuus, joka nosti Lähiöbotoxin saman tien Suomen seuratuimpien yhtyeiden joukkoon. Lähiöbotox on ollut ehdolla Emma-gaalassa Vuoden metalli- ja Vuoden tulokas -palkinnoille.

Moon Shot on suomalaisen rockmusiikin superyhtye, jonka muodostavat Ville Malja (Lapko), Jussi Ylikoski ja Mikko Hakila (Disco Ensemble) sekä Henkka Seppälä (Children of Bodom). Bändi on keikkaillut muun muuassa Danko Jonesin kanssa pitkin Eurooppaa ja kerännyt runsaasti mainetta myös kotimaassa. Tuoreet singlet “Yes”, “Shadow Boxer” ja “Blackened Spiral” ovat nousseet myös mm. Saksan radiolistoilla.

www.tullikamari.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 16:00
Showtime 18:00

Ostorajoitus 2 lippua / asiakas.

Lippujen varausaika 2 päivää. 

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.

***

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: KYLLÄ
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: KYLLÄ
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: KYLLÄ
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: EI
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: EI
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: KYLLÄ ([email protected])

Myynti loppuu 31.8.2024 16:00.