EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 17.3.2023  /  Raahesali  /  Raahe

DIANDRA

DIANDRA Liput

DIANDRA

DIANDRA on TV:stä tuttu laulaja, taitava tulkitsija ja lahjakas artisti. Hän on kerännyt suosiota Idols -voittonsa lisäksi Elämäni biisi, Tähdet Tähdet sekä Voice of Kids -ohjemissa. Televisioesiintymistensä, kahden soololevyn ja joulualbumin lisäksi Diandran upeaa ääntä on kuultu myös mm. Mikale Gabrielin, Uniikin sekä Cheekin hittisingelillä.

Diandra on tunnettu energisenä kestosuosikkina keikkalavoilla. Tällä hetkellä artisti keikkailee jälleen aktiivisesti ja nähdään kevätkiertueella myös Raahesalissa. Hän esiintyy sujuvasti eri kokoonpanojen kanssa, niin sinfoniaorkesterien solistina kuin bändin, dj:n tai kitaran säestyksellä. Diandran kappaleet ovat soineet niin Spotifyssa kuin YouTubessakin yhteensä useita kymmeniä miljoonia kertoja. Myös fyysiset levyt ovat alusta asti tehneet kauppansa, tuoden mm. molemmista pitkäsoitoista kultalevyn.

Diandra aloitti viulunsoiton kuusivuotiaana. Kahdeksanvuotiaana hän aloitti lauluduoesiintymiset sisarensa kanssa. Pikkusisko Deidre on kiertänyt Diandran keikoilla taustalaulajana ja dj:nä. 

Konsertin kesto noin 70 min. Konsertissa ei ole väliaikaa.

Liput sisältävät palvelumaksun:
37,50 € 

Myynnissä:
Raahesalin lipunmyynti. Tapahtumatalo Raahe, Kirkkokatu 28, (2.krs) avoinna ma-pe klo 10-17 ja tuntia ennen Raahesalin tilaisuuksia
Nettimyynti 24/7: tiketti.fi/raahesali
www.tapahtumataloraahe.fi

Järj. Sony Music Entertainment Finland Oy

tapahtumataloraahe.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00
Ovet klo 18:00

Esityksen kesto noin 1 h.
Ovet avataan tuntia ennen esitystä.
Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella

Tapahtuman turvallisuusohje:

- Tulethan Tapahtumatalo Raaheen vain terveenä ja oireettomana.
- Tulethan ajoissa tilaisuuksiin, niin vältymme jonoilta.

Myynti loppuu 17.3.2023 19:00.