EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 28.5.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Diamante (US)

Diamante (US) Liput

MODERNIN ROCKIN NUORI TAITAJA DIAMANTE ENSIMMÄISTÄ KERTAA SUOMEEN

Los Angelesissa uraa tekevä, meksikolais-italialais-amerikkalaiseksi seireeniksi kuvailtu rock-artisti Diamante saapuu Suomeen. Pysäyttävästä äänestään ja sähkönsinisistä hiuksistaan tunnettu Diamante tekee modernia ja suoraviivaista rockia, jota kuullaan ensimmäistä kertaa livenä Suomessa lauantaina 28. toukokuuta 2022 Helsingin On The Rocksissa. Liput tulevat myyntiin perjantaina 19. marraskuuta klo 10 Tikettiin.

Diamante, oikealta nimeltään Diamante Azzura Bovelli, on tehnyt määrätietoisesti töitä musiikillisen uransa rakentamiseksi ja keikkaillut vuosia paikallisissa baareissa Los Angelesissa. Tuloksena artisti on kehittänyt itselleen tunnistettavan hard rock -soundin moderneilla vaihtoehtovivahteilla. Diamanten ura lähti nousuun hänen saatuaan levydiilin vuonna 2015. Sopimuksen myötä artisti on tehnyt musiikkia tuottaja Howard Bensonin kanssa, joka tunnetaan muun muassa yhteistyöstään My Chemical Romancen ja Kelly Clarksonin kanssa.

Diamanten energinen debyyttialbumi ”Coming In Hot” julkaistiin vuonna 2018, ja se siivitti rock-lupauksen mukaan esimerkiksi Breaking Benjaminin, Three Days Gracen ja Shinedownin kiertueille. Kakkosalbuminsa ”American Dream” teossa Diamante toimi prosessin luovana johtajana, ja itsevarma omakustannealbumi näki päivänvalon aiemmin tänä vuonna.

***

Diamante tarjoaa faneilleen ainutlaatuisen VIP-paketin, joka sisältää tapaamisen artistin kanssa, julisteen sekä eksklusiivisen akustisen esityksen konserttipäivänä 28.5.2022 ennen illan keikkaa. VIP-paketin hinta on 53,50 €, ja se ei sisällä konserttilippua.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 23 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Myynti loppuu 28.5.2022 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot